چرا استقبال مردم از تلویزیون بیشتر از رادیو است را از سایت هاب گرام دریافت کنید.
چرا استقبال مردم از تلویزیون بیشتر از رادیو است صفحه 52 تفکر و سبک زندگی هشتم
جواب فعالیت صفحه ۵۲ کتاب تفکر و سبک زندگی هشتم چرا استقبال مردم از تلویزیون بیشتر از رادیو است از سایت نکس لود دریافت کنید.
جواب بچه ها در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم کاش بچه ها جواب رو بفرستن.
کسرا سلطانی نژاد : به دلیل اینکه تلویزیون یک رسانه ای است که هم پیام صوتی را منتقل می کند و هم پیام تصویری و هم پیام و هم متن را منتقل میکند ولی رادیو فقط پیام صوتی را انتقال می دهد.
گین نوری زاد :به دلیل اینکه رسانه هایی که دارای صفحه ی دیداری هستند روی زندگی مردم اثر می گذارد و به مردم چیزی را یاد خواهد داد.
سونیا : زیرا در رادیو صورت گوینده را نمی بینیم به همین دلیل بعضی مواقع در درک و فهم جمله دچار مشکل میشویم اما درحالی که در تلویزیون بر عکس آن است و همه چیز خیلی واضح است.
منبع مطلب : nexload.ir
مدیر محترم سایت nexload.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.
حضور مراجع در رادیو بیشتر از تلویزیون است
«حجت الاسلام محمد لطفی نیاسر» مدیر شبکه رادیویی معارف و دبیر شورای معارف صدا به مناسبت پانزدهیمن سالگرد افتتاح شبکه رادیویی معارف در گفتوگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، ضمن ارائه تاریخچهای از زمان راه اندازی این شبکه رادیویی گفت: در بهمن ماه سال 1377، یکی از بهترین دستاوردهای رسانهای انقلاب در شهر مقدس قم به بار نشست و اولین رسانه معارفی با 8 ساعت پخش برنامه به جمع متکثر و متنوع رسانهها پیوست. در سال 1378 ساعت پخش آن به 14 ساعت و سپس به 21 ساعت افزایش یافت.
وی ادامه داد: در کنار این افزایش کمی، دقت در محتوا، بازنگری در حوزه مخاطبان و گسترش برنامه ها متناسب با جوانان و زنان، تنوع بخشیدن به موضوعات، تغییر در قالبهای برنامهسازی، افزایش برنامههای زنده متناسب با شرایط و امکانات از برجستهترین اقداماتی است که از سال 81 به بعد در رادیو اتفاق افتاده است.
وی با بیان اینکه در سال1382 رادیو معارف با بهره مندی از نیروهای جوان که دارای تحصیلات حوزوی و دانشگاهی در سطوح عالی هستند، 24 ساعته شد، اظهارداشت: کانال انگلیسی «ندای اسلام» نیز تحت نظارت رادیو معارف فعالیت میکند و تا کنون توانسته مخاطبان زیادی را همراه خود کند.
مخاطبان رادیو معارف عموم جامعه هستند
لطفی نیاسر در ادامه گفتوگو با فارس درباره مخاطبان این شبکه رادیویی نیز توضیح داد: مخاطبان رادیو معارف عموما افرادی هستند که به مباحث دینی علاقمندند. البته زمانی بود که برنامههای رادیو معارف برای سطح خاصی از افراد باسواد تولید و پخش میشد، اما با توجه به اینکه مردم ما معلومات دینی خود را فقط براساس مدرک تحصیلی کسب نمیکنند بلکه با حضور در جلسات دینی هم کسب علوم معارفی دارند و از طرفی برنامههای رادیو معارف جنبه عمومیتری پیدا کرده است از جمله مباحث تربیتی و خانوادگی که از منظر دینی پرداخته شده است، عموم مردم میتوانند از مخاطبان برنامههای رادیو معارف باشند و هر کسی در هر سنی و سطح سواد علمی که دارد میتواند برنامههای ما را بشنود.
تهیه بانک کارشناسان رسانهای
مدیر رادیو معارف عنوان داشت: یکی از اقداماتی که در شورای معارف انجام شده است تهیه بانک کارشناسان رسانهای است که بتوانیم به راحتی به کارشناسان مطلوب دست پیدا کنیم همچنین گروههای مربوطه در شبکهها همواره دارای بانکهای کارشناسی خاص هر شبکه هستند.
وی افزود: معمولا با استقبالی که کارشناسان به رادیو دارند علیرغم مشاغل فراوان، دست برنامهسازان از این نظر پراست البته در خصوص کارشناسان تأمینی و سخن بزرگان نیز شورای معارف با توجه به پشتوانه رادیو معارف و همچنین اداره کل نغمات آئینی رادیو، منابعی را در اختیار گروههای برنامهساز قرار میدهد.
حضور مراجع در رادیو بیشتر از تلویزیون است
لطفی نیاسر راجع به استقبال و حضور مراجع تقلید در رادیو معارف نیز گفت: در خصوص حضور مراجع معظم هم باید عرض کنم ارتباط رادیوهای معاونت صدا در طول سال با مراجع حتی بیشتر از تلوزیون است اما به طور طبیعی حضورهای تلوزیونی بیشتر به چشم میآید. بطور مثال حتی در لحظات تحویل سال برخی از مراجع عظام به صورت زنده مباحثی را در شبکهای رادیویی مطرح میکنند.
وی تصریح کرد: در این سالها هم ما مباحث مختلفی را از مراجع عظام دریافت و برای شبکههای رادیویی ارسال کردهایم. همچنین مباحث اخلاقی بسیاری از بزرگان دیگر که باعث غنای برنامههای رادیویی شده است را در اختیار رادیوها قرار دادهایم، یکی از برنامههایی که در این زمینه شخص است برگزاری مسابقات تلفنی زنده براساس مباحث آیتالله العظمی مکارم در رادیو معارف است.
شورای معارف بازوی مشورتی معاونت صدا
وی همچنین درباره عملکرد شورای معارف رادیو نیز عنوان داشت: این شورا مانند بقیه شوراهای تخصصی متولی برنامههای معارفی نیست بلکه بازوی مشورتی معاونت صدا و شبکههای رادیویی است. لذا تصدیگری در برنامهسازی ندارد و فقط شأن پشتیبانی دارد. یکی از وظایف اعضای شورا که نمایندگان شبکهها هستند، ارزیابی برنامهها براساس مأموریتهای شبکه است که اخیراً شروع کردهایم البته در این خصوص ادارهکل طرح و ارزیابی معاونت صدا هم نقش بسیار مهمی را انجام میدهد و هرسال مسابقاتی را بر این اساس برگزار کرده و از برنامههای برتر نیز تقدیر میکند.
وی افزود: در خصوص مخاطب سنجی برنامههای معارفی رادیوها هم در حال رایزنی با مرکز تحقیقات سازمان هستیم تا بتوانیم از امکانات این دوستان استفاده کنیم.
برنامهسازی در حوزه معارف براساس نیازهای فطری
وی ادامه داد: به نظرم چندکار بسیار مهم است ابتدا برنامهسازی در حوزه معارف براساس نیازهای فطری و نیازهای روز مخاطبین است یعنی برنامه ریزی فطری و برنامهسازی بر مبنای نیاز امروز همچنین بهرهگیری از قالبهای متنوع و جدید در برنامههای معارفی میتواند به جذب مخاطبان جدید بیانجامد.
وی اظهارداشت: یکی از عوامل مؤثر دیگر هم استفاده از نیروی انسانی قدرتمند و عالم در حوزه معارف اسلامی وکارشناسان اهل مطالعه، قوی و ماهر در ادبیات روز جامعه است. اما یک نکته را هم نباید فراموش کرد آن هم اینکه هدف برنامههای معارفی، تأثیرگذاری در زندگی معرفتی مخاطب است و این نیازمند، باورمندی خود برنامهسازان به پیامهایی است که میخواهند به شنوندگان ارائه دهند.
جریان سازی راهبرد جدی رادیو معارف
مدیر رادیو معارف تصریح کرد: جریان سازی در حوزه معارف دینی از جمله راهبردهای جدی رادیو معارف است که همواره مدنظر بوده است. فعالیت های رادیو معارف اگر نتواند به جریان سازی های مناسب و متناسب در حوزههای فرهنگی و دینی جامعه منجر شود، نمیتواند چندان مثمرثمر باشد. به جرأت میتوانم بگویم نخستین رسانهای که شهامت و جرأت آن را داشت تا درباره پدیده گلدکوئیست یا همان شرکتهای هرمی در جامعه، پیش از آنکه هیچ قانونی در مجلس شورای اسلامی تصویب شود، سخن گوید رادیو معارف بود. دوستان ما در برنامه فقه و زندگی وارد بحث گلدکوئیست شدند. همچنین در بحث تولید مثل و قوانین مربوط به آن که خیلی بحث و مسأله حساسی است و شامل اجاره دادن رحم و دیگر مسایل مرتبط می شود نیز وارد شدیم. اما باز هم این بحث با خلاقیت دوستان مطرح شد و بسیاری از کارشناسان حتی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم در برنامه حضور یافتند و به ما در اجرای این برنامه یاری رساندند.
وی افزود: روند برنامهها هم این گونه بود که بر فرض از کارشناسان می پرسیدیم چگونه در مسأله رحمهای اجارهای عمل میکنید؟ کارشناسان مدعو کاملا به این پرسش پاسخ میدادند و میگفتند ما این اقدامات را انجام می دهیم. در مقابل، کارشناسان مذهبی برنامه می گفتند اگر تا اینجا و به این صورت عمل کنید، ایرادی ندارد اما اگر از این حد بگذرید ایراد شرعی دارد و باید راهکاری دیگر بیندیشید. ما در طرح بسیاری دیگر از مسایل نیز اینگونه اقدام و عمل کرده ایم. در بحث بهاییت هم ما اولین رسانه ای بودیم که این موضوع را به وضوح بر روی آنتن بردیم و بیان کردیم که وقتی می گوییم اینها استعماری هستند با چه دلیل و مدرکی می گوییم. معارف اینها چیست که ما می گوییم منحرف هستند.
وی در پایان گفت: البته بسیاری از رسانههای مکتوب هم ما را در این راه یاری دادند و این رفته رفته به یک «جریان» تبدیل شد و مسئولان فرهنگی جامعه را به تأمل انداخت که راه حلها و راهکارهای فرهنگی برای این امر بیابند. ازاینگونه مسایل بسیار زیاد است که خوشبختانه با کمک برنامه سازان موفق توانسته ایم جریان سازی هایی را در سطح کشور داشته باشیم. رادیو معارف با افتخار در پی اثبات این هدف است که دین مبین اسلام برای تمام مسائل زندگی راهکار دارد و آمادگی پاسخگویی به تمام سئوالات را دارد و الحمدلله تا حدود بسیار زیادی موفق بوده است.
منبع مطلب : 64040.ir
مدیر محترم سایت 64040.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.