طرز تهیه فسنجون با مرغ برای 6 نفر



طرز تهیه فسنجون با مرغ برای 6 نفر را از سایت هاب گرام دریافت کنید.

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ برای 6 نفر

طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ برای 6 نفر

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان برای ۶ نفر

گردو:۴۰۰ گرم               شکر به میزان دلخواه

پیاز ۱ عدد                   رب انار به میزان دلخواه 

مرغ ۴ تکه                  نمک،فلفل،زردچوبه و روغن به میزان لازم         

روش پخت خورشت فسنجان

ابتدا گردوها را چرخ کنید،داخل یک قابلمه مقداری آب سرد بریزید و گردوها را به آن اضافه کنید وبعد در ابتدا حرارت را زیاد کنید تا موقعی که آب به جوش آید پس از اینکه آب جوشید حرارت را کم کنید وبعد به مدت ۲ ساعت اجازه دهید گردوها بجوشد وبه روغن بیفتد. 

یک نکته مهم اینکه حتما گردوها را با آب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد وروغن گردوها آزاد شود.آب را را از اول زیاد نریزید وبه تدریج در طی مراحل پخت اضافه کنید،مقدار استفاده از رب انار وشکر سلیقه ای است  وبه ذائقه شخص بستگی دارد  وروغن خیلی کمی هم مورد نیاز است زیرا خود گردو روغن زیادی دارد واگر روغن زیاد بریزید باعث می‌شود خورشت شما بیش از حد چرب شود.

در این مرحله پیاز را ریز کرده و با کمی روغن تفت  دهید سپس مرغ‌ها را تکه تکه کرده و به آن اضافه کنید بعد از اینکه کمی سرخ شد زردچوبه وفلفل وکمی نمک وبه میزان خیلی کم رب گوجه فرنگی اضافه کرده ووبعد از چند دقیقه آب به ان اضافه کنید بگذارید روی حرارت ملایم تا زمانی که مرغ‌ها نیم پز شود توجه داشته باشید که رنگ خورشت فسنجان از پخت گردو به دست میآید ورب انار برای طعم دادن به آن است. اگر علاقه به غذای ترش داشته باشید میتوانید از رب انار بیشتری استفاده کنید وشکر نریزید ادر غیر این صورت  کمتر رب انار بریزید .در آخرین مرحله شکر،رب انارو مرغ نیم پز شده را به گردویی که کاملا جا افتاده وروغن انداخته اضافه کرده و۱ ساعت با حرارت ملایم بگذارید تا خورشت جا بیفتد وبه غلظت دلخواه شما برسد.

تنظیم:سایت روز ااندیش

منبع مطلب : www.ruzandish.ir

مدیر محترم سایت www.ruzandish.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

فسنجون با مرغ ????

طرز تهیه خورش فسنجان و نکات مهمی که باید بدانید

طرز تهیه خورش فسنجان و نکات مهمی که باید بدانید

طرز پخت خورش فسنجون

خورش فسنجان با مرغ:

مواد لازم برای طرز تهیه فسنجان با مرغ برای 6 نفر:

طرز تهیه فسنجون با مرغ:

برای پخت خورش فسنجان ابتدا گردوها را مغز کنید و سپس پودر کنید هر چقدر بیشتر پودر کنید خورش ما روغن بیشتری می اندازد اگر دوست دارید گردوها زیر دندان بیایند می توانید نیمی از گردوها را پودر کنید و نیمی دیگر را کمی درشت تر پودر کنید. در این حین مرغ را با یک پیاز و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بپزید. 

یک پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید. در یک قابلمه ترجیحا مسی یا روی باشد گردورا بریزید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید که نسوزد سپس مقداری روغن به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید تا روغن گردوها از آن ها خارج شود.

پیازها را به گردوها اضافه کنید و مقداری آب داخل گردوها بریزید و زردچوبه و کمی نمک به آن بیفزایید. و اجازه بدهید آرام بجوشد تا خوب روغن بیاندازد.

زمانی که مرغ ها پخت آن ها را ریش کنید و به گردوها اضافه کنید سعی کنید زیاد ریز ریش نکنید و بگذارید حسابی جا بیفتد اگر آب آن کم شد و روغن حسابی ننداخت از آب مرغ به آن اضافه کنید. زیرا هنوز باید بجوشد تا روغن گردوها از آن خارج شوند. نصف استکان آب سرد به آن اضافه کنید (می توانید از یک قالب یخ استفاده کنید) هر نیم ساعت این کار را تکرار کنید. سه بار این کار را انجام بدهید 1 ساعت مانده به آخر پخت فسنجانرب انار را اضافه کنید و در آخر شیرینی آن را بچشید اگر ترشی و شیرینی آن کم بود به آن اضافه کنید. فسنجون طعم ملسی دارد بعضی افراد شیرین دوست دارند.

طرز تهیه خورش فسنجون

خورش فسنجان با گوشت:

مواد لازم برای فسنجان برای 6 نفر:

طرز تهیه فسنجون با گوشت :

ابتدا گوشت چرخ کرده را با مقداری نمک و زردچوبه و پیاز رنده شده ورز بدهید و به صورت کوفته های ریز گلوله ای کنید و در روغن سرخ کنید. زمانی که گوشت ها کاملا سرخ شدند، آن ها را کنار بگذارید.

پیاز را نگینی خرد کنید و سرخ کنید. سپس گردوی پودر شده را کمی روغن تفت بدهید تا رنگ آن یک درجه تیره شود. سپس روی آن 3-2 پیمانه آب بریزید و بگذارید بپزد. گردوها کم کم از خود روغن پس می دهند. مانند دستور قبلی هر نیم ساعت یک تکه یخ داخل آن بیندازید.

بعد از آن رب انار را اضافه کنید و بعد از 40 دقیقه گوشت ها را به گردو اضافه کنید و بگذارید چند قل بزند تا طعم گردو و رب انار به خورد گوشت ها بروند. 

در آخرین مرحله طعم آن را بچشید و بنا به ذائقه تان آن را آماده کنید. اگر خیلی ترش بود به آن شکر اضافه کنید. سپس مقداری زعفرانبه خورشت اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد.

طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت

نکته برای طرز تهیه فسنجان:

- گردوی آسیاب شده برای فسنجان، به ازای هر نفر حدود 50 گرم معادل 3-4 قاشق غذاخوری استفاده کنید.

- فسنجان به صورت های متفاوت در مناطق مختلف پخته می شود بعضی با گوشت قلقلی، مرغ تکه ای یا مرغ نگینی خرد شده یا مرغ ریش شده و بعضی افراد با گوشت اردک یا بوقلموندرست می کنند. این کاملا سلیقه ای است.

- بعضی افراد داخل فسنجان از رب گوجه هم استفاده می کنند.

- اگر خورشتتان جا نمی افتد می توانید زمانی که گردوها را تفت می دهید یک قاشق غذاخوری آرد به آن بزنید و تفت بدهید و بقیه ی مراحل را ادامه بدهید.

- تیره شدن فسنجان بستگی به رب انار شما دارد.

- اگر میخواهید فسنجان شما ترش تر شود مقداری رب آلوچه به آن اضافه کنید.

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

منبع مطلب : www.beytoote.com

مدیر محترم سایت www.beytoote.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

جواب کاربران در نظرات پایین سایت

مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب