تحقیق درباره نمک خوراکی کلاس چهارم را از سایت پست روزانه دریافت کنید.
نمک خوراکی را چگونه تهیه می کنند به زبان کودکانه صفحه 13 علوم چهارم ابتدایی
جمع آوری اطلاعات صفحه ۱۳ کتاب علوم تجربی چهارم ابتدایی دبستان نمک خوراکی را چگونه تهیه می کنند به زبان کودکانه در این باره اطلاعات جمع آوری کنید و به کلاس گزارش دهید از سایت نکس لود دریافت کنید.
نمک خوراکی را چگونه تهیه میکنند
هیه نمک خوراکی در کشورهای مختلف روشهای مختلفی می طلبد در کشورهایی که در استوا قرار دارند نمک خوراکی تهیه اش بسیار سخت می باشد زیرا هیچگونه نمکی در جزیره و یا اطراف جاهای که در استوا قرار دارند وجود ندارد نمک ها بیشتر در مناطق بیابانی و خشک دیده میشوند و ایران یکی از ویژگی های بسیار خوبی که دارد دریاچه ارومیه است که میتوانند با استفاده از ظرفیتهای کشور از این دریاچه نمک های خوراکی بسیار زیادی را استخراج کرد بنابراین نمک خوراکی در زندگی بسیار مهم می باشد و در اکثر غذاهایی که ما میخوریم فاده میشود برای همین باید سعی کنیم که نمک خوراکی که از دریاچه ارومیه به دست میآید را به کشورهای که نمک کمی دارند صادر کنیم تا شغلی برای جوانان ایرانی به دست بیاید.
نمک خوراکی چگونه تهیه میکنند
نمک خوراکی در جاهای مختلفی میتوان یافت نمک خوراکی در دریاچه های نمکی موجود می باشد به طوری که در این دریاچه ها اگر بخواهیم نمک همان را استخراج کنیم باید با بدان دریا را تسخیر کنیم لکه باقی مانده همراه با مواد معدنی دیگر آن باقی میماند بدین صورت به راحتی می توانید نمک خوراکی را از دریاچه ها استخراج کنیم و جاهای دیگری نیز می توان این کار را انجام داد.
دریاچه ارومیه بهترین مکان برای استخراج نمک
دریاچه ارومیه یکی از پرسودترین دریاچههای کره زمین می باشد به طوری که دومین دریاچه شور جهان نامیده می شود در این دریاچه به طور رایگان بعد از اینکه آب تبخیر شده است مک های زیادی کنار دریاچه باقی مانده اند که می توان با جمع آوری آن نمک ها را استخراج کرده و هیچ گونه نیازی به کار دیگری نیست چون خورشید کار تبخیر کردن را به راحتی انجام میدهند و دیگه نیازی نداریم که آب دریاچه ارومیه را تبخیر کنیم این یکی از ساده ترین روش هایی است که می توان آن به کار برد تا نمک مورد نیاز را استخراج کرد.
نمک چه ویژگی هایی در زندگی دارد
نمک موجب می شود که فشار خون بالا برود و هنگام تعریق و ملکه زیادی از بدن خارج می شود که موجب می شود لکه های سفیدی روی لباس شما بعد از ورزش کردن به مانند که آن نمک می باشد نمک کمک میکند که و در جریان طبیعی خود را ادامه بدهد مهمترین علت آن مان است که نمک دارای املاح و مواد معدنی بسیار زیادی است که مورد نیاز بدن می باشد.
جواب تمرین علوم چهارم نمک را چگونه استخراج کنیم
جواب تمرین علوم چهارم را می توانید از نوشته های بالا حدس بزنید و در ادامه نیز یک بخشی از تمرین را برای شما عزیزان می گذاریم تا بتوانید به راحتی به این سوال جانم که داده بلوم رسیدگی کنید استخراج نمک کار بسیار راحتی می باشد که نیازی به جستجو کردن در اینترنت وجود ندارد و با حدس زدن نیز میتوان جواب آن را نوشت.
قبل از احداث کارخانههای تصفیه ی نمک، نمک خوراکی در کارگاههای سنتی به این شکل تولید می شد که به سنگ نمک استخراج شده از معدن، پس از آسیاب شدن و سرند کردن، یُد اضافه گشته و در کیسههای نایلونی زرد رنگ روانه ی بازار مصرف می شد.
این نوع نمک، به علت آنکه هیچ گونه عمل تصفیه ای روی آن انجام نمی گیرد، غیر استاندارد بوده و مصرف خوراکی آن در درازمدت عوارض نامطلوبی ایجاد می نماید و بایستی از مصرف آن جدا خودداری شود.
جواب بچه ها در نظرات پایین سایت
نرجس : قبل از احداث كارخانههاي تصفيه ي نمک ، نمک خوراكي در كارگاههاي سنتي به اين شكل توليد مي شد كه به سنگ نمک استخراج شده از معدن، پس از آسياب شدن و سرند كردن، يُد اضافه گشته و در كيسههاي نايلوني زرد رنگ روانه ي بازار مصرف مي شد.
اين نوع نمک ، به علت آنكه هيچ گونه عمل تصفيه اي روي آن انجام نمي گيرد، غير استاندارد بوده و مصرف خوراكي آن در درازمدت عوارض نامطلوبي ايجاد مي نمايد و بايستي از مصرف آن جدا خودداري شود.
روش مكانيزه ي تصفيه نمک
روش توليد در كارخانههاي تصفيه ي نمک شامل مراحل زير است:
1- آسياب كردن سنگ نمک (يا استفاده ي مستقيم از نمک تبخيري) و انحلال آن در آب خالص و تهيه ي محلول اشباع آب نمك.
2- اضافه كردن مواد شيميايي براي رسوب كامل كلسيم و منيزيم و خارج نمودن مواد نامحلول.
3- عبور محلول آب نمک از فيلترهاي شني براي حذف ذرات ريزتر از 30ميكرون.
4- تبخير محلول اشباع نمک و توليد بلورهاي (كريستالها) خالص نمک و جداسازي آنها توسط سانتريفوژ.
5- شست وشوي نهايي بلورهاي نمک در سانتريفوژ و اضافه كردن يُد به آن.
6- خشك كردن كريستالهاي نمک در خشك كن با استفاده از هواي گرم و انتقال نمک به سيلوهاي ذخيره.
7- بسته بندي نمک با دستگاههاي تمام اتوماتيك.
همانگونه كه ديده مي شود در اين روش علاوه بر افزايش ميزان خلوص تا حداقل 5/99 درصد، تمام ناخالصيهاي محلول و نامحلول نمک حذف مي شوند و نيز به علت دماي بالاي مورد استفاده، آلودگيهاي ميكروبي(كه در صنايع غذايي از اهميت بالايي برخوردار است) از بين مي روند.
ید دار کردن نمک
بسیاری از مواد غذایی به طور معمول در رژیم غذایی مردم کشورمان کم است. یُد از جمله ی این مواد است که هرچند بدن به مقدار زیاد آن احتیاج ندارد، اما کمبود آن هم مشکلات زیادی را به دنبال دارد. اختلالات ناشی از کمبود یُد، بیش از یک میلیارد نفر از مردم جهان و از جمله ایران را در معرض خطر قرار داده است. بررسی های به عمل آمده نشان می دهد که نمک، ایده آل ترین وسیله برای افزایش یُد است، زیرا تنها ماده ی غذایی است که در دسترس عموم مردم است و در بیشتر جوامع روستایی ممکن است تنها کالایی باشد که از خارج به آنها می رسد. روش های افزایش یُد به نمک ساده و قابل اجراست، به خصوص وقتی نمک برای مصرف تصفیه می شود، یُد افزایی تاثیر بسیار ناچیزی در قیمت آن خواهد داشت. برای اضافه کردن یُد به نمک از ترکیبات یُدور یا یُدات پتاسیم و به میزان 30 تا 50 گاما (میلی گرم در کیلوگرم) استفاده می شود. اضافه کردن یُد به نمک تاثیر بسیار زیادی در ریشه کنی بیماری گواتر در بین مردم ایران داشته است.
فاطمه : سنگ نمک همان نمک بلورین است که به نام نمک طعام نیز شناخته می شود و این نوع نمک خوراکی از طریق تبخیر آب اقیانوس های جهان در میلیون ها سال قبل بوده است.
نمکی که امروزه با بسته بندی های معمول مصرف می شود دارای مقدار یدی است که نیاز بدن را تامین کند.
بهترین راه برای تهیه نمک استفاده از آب نمک غلیظ است بهترین منبع و برای این نوع نمک، کف دریا و اقیانوس است و همچنین دریاچه های نمکی مرده نیز از بهترین منابع آب نمک محسوب می شوند.
سنگ نمک نیز ممکن است به صورت نسبتاً خالص یافت شود، ولی احتمال اینکه در ناخالصی سنگی مانند سنگ رست و سنگ چینی هم حاوی مقادیر گوناگونی از این مواد باشد، وجود دارد. در هر صورت، همیشه افزودنی های ترکیب شده در نمک خوراکی وجود دارند. غالباً، به منظور افزودن مقدار اندکی ید به رژیم غذایی، مقداری از این عنصر را به نمک خوراکی تزریق میکنند. اضافه کردن ید به نمک خوراکی برای جلوگیری از بیماری گواتر بسیار موثر است و به درمان یکی از بیماریهای غده تیروئید کمک میکند.
نمک ها بیشتر در مناطق بیابانی و خشک دیده میشوند و نمک خوراکی به زبان ساده به 2 صورت تولید می شود که یکی فرآیند تبدیل سنگ نمک به نمک خوراکی است و دیگری فرآیند تبدیل آب نمک به نمک خوراکی است.
امیر علی : راههای اصلی به دست آوردن نمک به شرح زیرند
استخراج محلول در استخراج محلول روی منابع نمک چاه کنده شده و آب تازه به آنها اضافه میشود تا نمک را در خود حل کند. سپس محلول آب و نمک را به بیرون کشیده و برای تبخیر به کارخانههای مخصوص منتقل میشود
تبخیر خورشیدی : این روش ساده تر و سنتی تر به دست آوردن نمک است. کافی است که وظیفهی تبخیر را به عهدهی خورشید و باد بگذارید و از نمک باقی مانده استفاده کنید. اما از این روش سالی یکبار که نمک به غلظت خاصی برسد و در آب و هواهای به خصوص (دمای بالا و بارش کم، مانند مناطق مدیترانهای) استفاده میشود
استخراج عمیق محوری نمک را مانند هر مادهی معدنی دیگر از معدن استخراج میکنند. معدنهای نمک در زیر لایههای قدیمی کف دریا وجود دارد و میتوان آن را استخراج و پردازش کرد
روش دستی در برخی جا هابه قدری در کف دریا و یا دریاچه نمک وجود دارد که میتوان آن را به صورت دستی استخراج کرد امیر علی.
هادی : نمک خوراکی ابتدا از معدن ها استخراج شده بعد به کارخانه ی تصفییه ی نمک برده بعد به بازار رفته بعد به دسته مصرف کنندگان میرسد بعد به غذای خیلی خوب تبدیل میشود.
ستاره صفدری : نمک ها از دریاچه ها استخراج می شود و به دست مردم می رسد و از آن به صورت عادی استفاده میشود.
محسن : استخراج محلول در استخراج محلول روی منابع نمک چاه کنده شده و آب تازه به آنها اضافه می شود تا نمک را در خود حل کند. سپس محلول آب و نمک را به بیرون کشیده و برای تبخیر به کارخانه های مخصوص منتقل می شود. تبخیر خورشیدی : این روش ساده تر و سنتی تر به دست آوردن نمک است. کافی است که وظیفه ی تبخیر را به عهده ی خورشید و باد بگذارید و از نمک باقی مانده استفاده کنید. اما از این روش سالی یکبار که نمک به غلظت خاصی برسد و در آب و هواهای به خصوص (دمای بالا و بارش کم، مانند مناطق مدیترانه ای) استفاده می شود استخراج عمیق محوری نمک را مانند هر ماده ی معدنی دیگر از معدن استخراج می کنند. معدن های نمک در زیر لایه های قدیمی کف دریا وجود دارد و می توان آن را استخراج و پردازش کرد روش دستی در برخی جا هابه قدری در کف دریا و یا دریاچه نمک وجود دارد که می توان آن را به صورت دستی استخراج کرد.
نویسنده : تهیه نمک خوراکی در کشورهای مختلف روشهای مختلفی می طلبد در کشورهایی که در استوا قرار دارند نمک خوراکی تهیه اش بسیار سخت می باشد زیرا هیچگونه نمکی در جزیره و یا اطراف جاهای که در استوا قرار دارند وجود ندارد نمک ها بیشتر در مناطق بیابانی و خشک دیده میشوند و ایران یکی از ویژگی های بسیار خوبی که دارد دریاچه ارومیه است که میتوانند با استفاده از ظرفیتهای کشور از این دریاچه نمک های خوراکی بسیار زیادی را استخراج کرد بنابراین نمک خوراکی در زندگی بسیار مهم می باشد و در اکثر غذاهایی که ما میخوریم فاده میشود برای همین باید سعی کنیم که نمک خوراکی که از دریاچه ارومیه به دست میآید را به کشورهای که نمک کمی دارند صادر کنیم تا شغلی برای جوانان ایرانی به دست بیاید.
نویسنده : نمک ها بیشتر در جاهای بیابانی ها هستند که مثل دریاچه نمک شیراز یا دریاچه ارومیه. نمک هادر جزیره ها جاهای که در استوا قرار قرار دارد وجود ندارد و در کشور هایی که در آنجا نمک کم است کشور ما از دریاچه ارومیه به آن ها می دهند.
هستی : سنگ نمک را و ذرات شن از آن جدا میشود و محلول اب ونمک را با حرارت بخار میکند و نمک در ته ظرف باقی میماند.
منبع مطلب : nexload.ir
مدیر محترم سایت nexload.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.تحقیق درباره طرز تهیه نمک خوراکی (تصفیه شده و یُد دار)
نمک خوراکی را چگونه تهیه می کنند؟
قبل از احداث کارخانههای تصفیه ی نمک، نمک خوراکی در کارگاههای سنتی به این شکل تولید می شد که به سنگ نمک استخراج شده از معدن، پس از آسیاب شدن و سرند کردن، یُد اضافه گشته و در کیسههای نایلونی زرد رنگ روانه ی بازار مصرف می شد.
این نوع نمک، به علت آنکه هیچ گونه عمل تصفیه ای روی آن انجام نمی گیرد، غیر استاندارد بوده و مصرف خوراکی آن در درازمدت عوارض نامطلوبی ایجاد می نماید و بایستی از مصرف آن جدا خودداری شود.
روش مکانیزه ی تصفیه نمک و طرز تهیه نمک خوراکی
روش تولید در کارخانههای تصفیه ی نمک شامل مراحل زیر است:
۱- آسیاب کردن سنگ نمک (یا استفاده ی مستقیم از نمک تبخیری) و انحلال آن در آب خالص و تهیه ی محلول اشباع آب نمک.
۲- اضافه کردن مواد شیمیایی برای رسوب کامل کلسیم و منیزیم و خارج نمودن مواد نامحلول.
۳- عبور محلول آب نمک از فیلترهای شنی برای حذف ذرات ریزتر از ۳۰میکرون.
۴- تبخیر محلول اشباع نمک و تولید بلورهای (کریستالها) خالص نمک و جداسازی آنها توسط سانتریفوژ.
۵- شست وشوی نهایی بلورهای نمک در سانتریفوژ و اضافه کردن یُد به آن.
۶- خشک کردن کریستالهای نمک در خشک کن با استفاده از هوای گرم و انتقال نمک به سیلوهای ذخیره.
۷- بسته بندی نمک با دستگاههای تمام اتوماتیک.
همانگونه که دیده می شود در این روش علاوه بر افزایش میزان خلوص تا حداقل ۵/۹۹درصد، تمام ناخالصیهای محلول و نامحلول نمک حذف می شوند و نیز به علت دمای بالای مورد استفاده، آلودگیهای میکروبی(که در صنایع غذایی از اهمیت بالایی برخوردار است) از بین می روند.
روش یُد دار کردن نمک
بسیاری از مواد غذایی به طور معمول در رژیم غذایی مردم کشورمان کم است. یُد از جمله ی این مواد است که هرچند بدن به مقدار زیاد آن احتیاج ندارد، اما کمبود آن هم مشکلات زیادی را به دنبال دارد.
اختلالات ناشی از کمبود یُد، بیش از یک میلیارد نفر از مردم جهان و از جمله ایران را در معرض خطر قرار داده است. بررسیهای به عمل آمده نشان می دهد که نمک، ایدهآل ترین وسیله برای افزایش یُد است، زیرا تنها ماده ی غذایی است که در دسترس عموم مردم است و در بیشتر جوامع روستایی ممکن است تنها کالایی باشد که از خارج به آنها می رسد.
روشهای افزایش یُد به نمک ساده و قابل اجراست، به خصوص وقتی نمک برای مصرف تصفیه می شود، یُد افزایی تاثیر بسیار ناچیزی در قیمت آن خواهد داشت. برای اضافه کردن یُد به نمک از ترکیبات یُدور یا یُدات پتاسیم و به میزان ۳۰ تا۵۰ گاما (میلی گرم در کیلوگرم) استفاده می شود.
اضافه کردن یُد به نمک تاثیر بسیار زیادی در ریشه کنی بیماری گواتر در بین مردم ایران داشته است.
مصرف نمک در ایران
مصرف نمک در ایران به طور متوسط ۱۵گرم در روز به ازای هر نفر است که از این مقدار ۶ -۴ گرم از طریق نان و مواد غذایی فرآیند شده، و حدود ۱۱- ۹ گرم آن از طریق غذای سفره و آشپزخانه به بدن می رسد. این مقدار در مقایسه با استانداردهای جهانی رقم بالایی است.
متخصصین بهداشت و سلامت مصرف متوسط ۵ گرم نمک در روز را برای هر نفر توصیه می کنند.
یکی از علل مصرف بالای نمک در کشور ما، همگانی نشدن مصرف نمک تصفیه شده ی خالص است، زیرا نمک های موجود در بازار اغلب تصفیه نشده و دارای ناخالصیهای فراوان هستند که این ناخالصیها عمدتا باعث پنهان کردن شوری نمک می شوند.
کسانی که هماکنون برای مصارف غذایی خود، نمک تصفیه شده ی خالص را به جای تصفیه نشده مصرف می کنند، اذعان دارند که مصرف نمک آنها(به علت شوری بیشتر نمک تصفیه شده) به حدود دو سوم کاهش یافته است.
استاندارد ملی نمک طعام
اولین استاندارد نمک طعام در سال ۱۳۴۴ توسط موسسه ی استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تدوین شد. این استاندارد تا کنون سه بار مورد تجدید نظر قرار گرفته است که بار سوم آن در تاریخ ۳۰ فروردین ۱۳۸۵بود.
نمک خوراکی مشمول استانداردهای اجباری بوده و حداقل خلوص آن در این استاندارد ۲/۹۹درصد است.
ویژگی هایی که در یک نمک خوب، مد نظر قرار می گیرد، عبارتند از:
– ویژگی های فیزیکی مثل وضعیت ظاهری ، طعم و بو، مواد خارجی و اندازه ی ذرات.
– ویژگی های شیمیایی که شامل خلوص، مواد نامحلول در آب ، سولفات محلول در آب ، رطوبت و میزان ید.
منابع طبیعی نمک
نمک طعام به صورت جامد در معادن و ذخایر زیرزمینی یا محلول در آبدریا وجود دارد.
در ایران، معادن نمک در نواحی مختلف کشور دیده می شود که اغلب به شکل کوه های نمکی هستند و گاهی رگه های ضخیم نمک در آنها به چند کیلومتر می رسد.
چند نکته کاربردی برای مصرف نمک:
۱- از نمک های تصفیه شده و دارای مُهر استاندارد استفاده کنید.
۲- نمک مورد مصرف را در ظروف سربسته، خشک و تمیز نگهداری کنید.
۳- اگر دچار فشار خون بالا هستید و یا زمینه ی این بیماری در خانواده و خویشاوندان شما وجود دارد، باید میزان نمک طعام رژیم غذایی خود را کاهش دهید.
طرز تهیه نمک خوراکی_ دانشچی
منبع مطلب : www.daneshchi.ir
مدیر محترم سایت www.daneshchi.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.طرز تهیه نمک خوراکی علوم چهارم دبستان
طرز تهیه نمک خوراکی علوم چهارم دبستان
طرز تهیه نمک خوراکی به زبان ساده,نمک خوراکی,تهیه نمک خوراکی,طرز تهیه نمک,نمک چگونه تهیه میشود,چگونه نمک خوراکی تهیه میشود,طرز تهیه نمک خوراکی,نمک خوراکی چگونه تهیه می کنند
,نمک را چگونه تهیه می کنند,نمک خوراکی را چگونه تهیه می کنند,تحقیق نمک خوراکی,نمک خوراکی چگونه تهیه میکنند
,نمک خوراکی را چگونه تهیه میکنند,نمک خوراکی راچگونه تهیه میکنند,
,نمک خوراکی چگونه به دست می اید,نمک خوراکی راچگونه تهیه میکنیم,نمک خوراکی راچگونه تهیه می کنند
,طرز تهیه نمک خوراکی چهارم دبستان,طرز تهیه نمک خوراکی کلاس چهارم,نمک را چگونه تهیه می کنند
,نمک خوراکی چگونه تهیه میشود علوم چهارم,نمک خوراکی را چگونه تهیه می کنند,
تهیه نمک خوراکی کلاس چهارم,تهیه نمک خوراکی علوم چهارم دبستان
سلام دوستان و همکاران محترم پایه چهارم ابتدایی (دبستان)
در این پست از سایت معلم یار برای شما عزیزان , طرز تهیه نمک خوراکی علوم چهارم دبستان ویژه ی مهر ماه سال تحصیلی 96-97 و آماده کردیم
امیدواریم مورد استفاده شما عزیزان قرار بگیره
فــدا
قبل از احداث كارخانههاي تصفيه ي نمک ، نمک خوراكي در كارگاههاي سنتي به اين شكل توليد مي شد كه به سنگ نمک استخراج شده از معدن، پس از آسياب شدن و سرند كردن، يُد اضافه گشته و در كيسههاي نايلوني زرد رنگ روانه ي بازار مصرف مي شد.
اين نوع نمک ، به علت آنكه هيچ گونه عمل تصفيه اي روي آن انجام نمي گيرد، غير استاندارد بوده و مصرف خوراكي آن در درازمدت عوارض نامطلوبي ايجاد مي نمايد و بايستي از مصرف آن جدا خودداري شود.
روش مكانيزه ي تصفيه نمک
روش توليد در كارخانههاي تصفيه ي نمک شامل مراحل زير است:
1- آسياب كردن سنگ نمک (يا استفاده ي مستقيم از نمک تبخيري) و انحلال آن در آب خالص و تهيه ي محلول اشباع آب نمك.
2- اضافه كردن مواد شيميايي براي رسوب كامل كلسيم و منيزيم و خارج نمودن مواد نامحلول.
3- عبور محلول آب نمک از فيلترهاي شني براي حذف ذرات ريزتر از 30ميكرون.
4- تبخير محلول اشباع نمک و توليد بلورهاي (كريستالها) خالص نمک و جداسازي آنها توسط سانتريفوژ.
5- شست وشوي نهايي بلورهاي نمک در سانتريفوژ و اضافه كردن يُد به آن.
6- خشك كردن كريستالهاي نمک در خشك كن با استفاده از هواي گرم و انتقال نمک به سيلوهاي ذخيره.
7- بسته بندي نمک با دستگاههاي تمام اتوماتيك.
همانگونه كه ديده مي شود در اين روش علاوه بر افزايش ميزان خلوص تا حداقل 5/99درصد، تمام ناخالصيهاي محلول و نامحلول نمک حذف مي شوند و نيز به علت دماي بالاي مورد استفاده، آلودگيهاي ميكروبي(كه در صنايع غذايي از اهميت بالايي برخوردار است) از بين مي روند.
يُــــد دار كردن نمک
بسياري از مواد غذايي به طور معمول در رژيم غذايي مردم كشورمان كم است. يُد از جمله ي اين مواد است كه هرچند بدن به مقدار زياد آن احتياج ندارد، اما كمبود آن هم مشكلات زيادي را به دنبال دارد.
اختلالات ناشي از كمبود يُد، بيش از يك ميليارد نفر از مردم جهان و از جمله ايران را در معرض خطر قرار داده است. بررسيهاي به عمل آمده نشان مي دهد كه نمک ، ايدهآل ترين وسيله براي افزايش يُد است، زيرا تنها ماده ي غذايي است كه در دسترس عموم مردم است و در بيشتر جوامع روستايي ممكن است تنها كالايي باشد كه از خارج به آنها مي رسد.
روشهاي افزايش يُد به نمک ساده و قابل اجراست، به خصوص وقتي نمک براي مصرف تصفيه مي شود، يُد افزايي تاثير بسيار ناچيزي در قيمت آن خواهد داشت. براي اضافه كردن يُد به نمک از تركيبات يُدور يا يُدات پتاسيم و به ميزان 30 تا50 گاما (ميلي گرم در كيلوگرم) استفاده مي شود.
اضافه كردن يُد به نمک تاثير بسيار زيادي در ريشه كني بيماري گواتر در بين مردم ايران داشته است.
منبع مطلب : www.moallemyar.ir
مدیر محترم سایت www.moallemyar.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.
محمد : عالیه
نازنین زهرا رحمتی نیا : اره عالیه خانمم حسابی ازم تشکر کرد و من و جلوی همه ی کلاس تشویق کرد ????????
محمد : عالی
مینا : خیلی خوب بود برای درسم
اوکی : اوکیه
سینا ظهرابی : عالی بود
الناز : عالی بود خیلی برای تحقیق و کنفرانس علومم خوب بود
الناز : عالی بود خیلی برای تحقیق و کنفرانس علومم خوب بود
ناشناس : مرسی بابات اینا (☆▽☆)(人 •͈ᴗ•͈)。◕‿◕。
سارا الماس : دوست داری