برای مقابله با ویروس کرونا چگونه به دیگران کمک کنیم



برای مقابله با ویروس کرونا چگونه به دیگران کمک کنیم را از سایت هاب گرام دریافت کنید.

شش راهکار برای والدین: چگونه در هنگام شیوع بیماری کرونا از فرزندان خود حمایت کنید؟

شش راهکار برای والدین: چگونه در هنگام شیوع بیماری کرونا از فرزندان خود حمایت کنید؟

بازگشت به صفحه بیماری ویروس کرونای ۲۰۱۹

بیماری کرونا موجب ایجاد احساساتی نظیر اضطراب، استرس و عدم اطمینان می گردد. این احساسات به ویژه در میان کودکان و نوجوانان، در سنین مختلف، بیشتر دیده می شوند. اگرچه کودکان به طرق مختلف به این احساسات واکنش نشان می دهند اما بطور کلی در مواجه با رویدادهایی همچون تعطیلی مدارس و لغو برنامه ها و دوری از دوستان ، بیش ازپیش به حمایت های عاطفی نیاز دارند.

ما با روانشناس متخصص نوجوانان، نویسنده کتابهای پرفروش و ستون‌نویس ماهنامه نیویورک تایمز دکتر لیزا دامور درباره اینکه چگونه می‌توانید شرایط در خانه را حین این «تجربه جدید و گذرا» عادی‌سازی کنید، صحبت کرده‌ایم.

۱. برای صحبت با فرزندتان پیش‌قدم شوید و با آرامش درباره بیماری صحبت کنید

دکتر دامور توصیه می کند که «والدین بایستی در صحبت با فرزندان خود درباره بیماری کرونا و نقش مهمی که  وی در حفظ سلامتی خود دارد، پیش قدم شده و با آرامش در این باره با آنها صحبت کنند. به آنها بگویید که شاید خود شما یا هریک از اعضای خانواده نشانه‌های بیماری را که اغلب هم شبیه سرماخوردگی عادی یا آنفولانزاست، در خود احساس کنید، و نیازی نیست که از این احتمال ترس بی‌مورد به خود راه دهند. والدین باید فرزندان خود را تشویق کنند که اگر حالشان خوب نیست یا اگر احساس نگرانی درباره این بیماری دارند با آنها صحبت کنند و کمک بخواهند.»

«بزرگسالان باید این واقعیت را که کودکان ممکن است درمورد این بیماری عصبی و نگران باشند،  درک نموده و با کودکان همدلی کنند. به  فرزندان خود مرتباً اطمینان بدهید که بیماری کرونا به خصوص برای کودکان و نوجوانان معمولاً خفیف می‌باشد. همچنین به خاطر داشته باشید که نشانه های بیماری کرونا قابل درمان هستند. همینطور می‌توانیم به کودکان یادآوری کنیم که کارهای موثر زیادی می‌توانیم انجام دهیم که هم خود و هم دیگران را ایمن نگه‌داریم و احساس کنیم که  بر شرایط بوجود امده مسلط هستیم، از جمله شستشوی مرتب دستها، لمس نکردن صورت و حفظ فاصله اجتماعی.»

«کار دیگری که ما می‌توانیم انجام دهیم این است که از فرزندان خود بخواهیم به دیگران و شرایط سایر افراد فکر کنند. مثلاً می‌توانیم به فرزندمان بگوییم: "ببین می‌دانم که واقعاً نگران ابتلا به این بیماری هستی، ولی این که از تو می‌خواهیم این کارها را انجام بدهی، دستهایت را بشویی و در خانه بمانی، برای این است که به این ترتیب، درواقع از سایر افراد جامعه‌مان مراقبت کرده‌ایم. یعنی این که ما به اطرافیان مان فکر می‌کنیم و اهمیت می‌دهیم.»

۲. یک برنامه منظم روزانه داشته باشید

دکتر دامور می‌گوید: «کودکان نیاز به برنامه منظم روزانه دارند.. همین و بس. و  آنچه همه ما باید هرچه سریع‌تر انجام بدهیم، تهیه یک برنامه منظم روزانه است تا به همه ما در انجام کارهای روزانه کمک نماید. به والدین موکدا توصیه می‌کنم که برنامه روزانه منظمی  برای فرزندان خود درنظر بگیرند که شامل زمان بازی و استفاده از موبایل و ارتباط با دوستان‌شان نیز باشد، و حتماً زمانهایی برای دوری ازتکنولوژی و کمک در کارهای خانه درنظر داشته باشند. باید فکر کنیم که چه چیز برایمان با‌‌‌ارزش است و برنامه منظم مورد نظرمان را طبق آن ارزش‌ها وضع کنیم.

حفظ یک برنامه منظم و قابل پیش بینی می تواند در کودکان احساس آرامش خاطر بوجود اورد، به نحوی که بدانند چه زمان باید به کارهای ضروری بپردازند و چه زمان را به بازی سپری کنند.

دکتر دامور پیشنهاد می‌دهد که درکارها فرزندان‌تان را نیز مشارکت دهید. «برای کودکان 10 و 11 ساله یا بزرگتر، پیشنهاد می‌کنم که از خود کودک کمک بگیرید و برنامه روزانه را با هم طراحی کنید. (پیشنهاد می‌کنم برنامه روزانه کودکان 10 و 11 ساله و یا بزرگتر را با مشارکت خودشان تنظیم نمایید،) با آنها درمورد کارهایی که باید در برنامه روزانه‌شان انجام دهند، صحبت کنید و ببینید که آنها چطور برای خودشان برنامه‌ریزی می‌کنند. درمورد بچه‌های کوچکتر، بسته به این که چه کسی مراقب آنهاست (چون ممکن است که هر دو والد در خانه نباشند) طوری برنامه‌ریزی کنید که همه کارهای مهمی  که باید انجام شود درنظر گرفته شوند: تکالیف درسی و تمام کارهای خانه که باید در آن کمک کنند. درمورد برخی خانواده‌ها به نظر می‌رسد که شروع انجام برنامه از ابتدای صبح برای فرزندان بهتر است. ولی بعضی خانواده‌ها ممکن است ترجیح بدهند که کمی دیرتر شروع کنند تا بتوانند بیشتر بخوابند و از خوردن صبحانه در کنار هم لذت ببرند.» والدینی که در طی روز نمی‌توانند بر فعالیت‌های فرزندان خود نظارت داشته باشند ، می‌توانند با هم فکری با مراقب کودک  برنامه مناسبی برای کودک تهیه نمایند. هماهنگ کنند که چطور به نحو بهتری برنامه‌ریزی کنند.

منبع مطلب : www.unicef.org

مدیر محترم سایت www.unicef.org لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

چگونه به دیگران در هنگام شیوع کرونا ویروس کمک کنیم

چگونه به دیگران در هنگام شیوع کرونا ویروس کمک کنیم

حمایت از افراد مبتلا به ویروس :

همسایگان و عزیزان سالخورده و مریض خود را بررسی کنید. افراد مسن (افراد بالای 60 سال) و افرادی که دارای شرایط بهداشتی حساسی هستند بیشتر در معرض خطر ابتلا به علائم شدید COVID-19 هستند. در حال حاضر CDC توصیه می کند که افراد در این گروه ها تا حد ممکن در خانه بمانند تا از بیمار شدن خودداری کنند. اگر دوستان ، همسایگان یا اعضای خانواده مسن یا مبتلا به بیماری مزمن دارید ، به طور مرتب با آنها از طریق تلفن ، پیام یا ایمیل با آنها تماس بگیرید تا ببینید که چیزی لازم دارند و چگونه میتوانید به آنها کمک کنید.

افرادی که در خانه قرنطینه اند ممکن است احساس تنهایی ، بی حوصلگی یا ناامیدی کنند. تماس اجتماعی می تواند به کاهش این احساسات کمک کند ، حتی اگر به صورت رو در رو نباشد.

اگر می خواهید کمک کنید، این کار را بصورت غیر مستقیم انجام دهید تا احساس نکنند شما فکر می کنید که نمی توانند از خود مراقبت کنند. به عنوان مثال ، چیزی مانند این را بگویید ، "من میخواهم به فروشگاه بروم تا مواد غذایی را تهیه کنم. آیا می توانم چیزی را برای شما تهیه کنم؟ "

اگر نمی توانید به صورت تلفنی یا آنلاین با شخص ارتباط برقرار کنید ، از طریق درب منزل آنها با آنها صحبت کنید تا آنها را در معرض خطر قرار ندهید.

  

غذاهای بسته بندی شده را برای افراد در قرنطینه تهیه کنید. اگر کسی را می شناسید که بخاطر بیماری عروق کبدی در خانه  قرنطینه است ، یا به دلیل اینکه مریض هستند یا به دلیل خطر ابتلا در معرض خطر هستند ، با خریدن مواد غذایی به آنها کمک کنید.

اگر سالم هستید خون اهدا کنید :

با افزایش روز افزون بیماری ، بیمارستان ها و بانک های خونی با کمبود خون روبرو هستند. اگر در حال حاضر سالم هستید و تا آنجا که می دانید در معرض کرونو ویروس نیستید ، اهدا خون ، پلاکت یا پلاسمای خون را در بیمارستان یا مرکز اهدای محل خود در نظر بگیرید.

اگر به تازگی بیماری کرونا ویروس تشخیص داده شده اید ، خون اهدا نکنید ، مشکوک به داشتن آن هستید یا با کسی که مبتلا به آن بوده در تماس بوده اید. از پزشک خود بخواهید یا با بانک خون محلی خود تماس بگیرید تا دریابید که چه زمانی می توانید دوباره با خیال راحت خون اهدا کنید.

آگاه باشید: مطالعات اخیر حاکی است که آنتی بادی های موجود در پلاسمای خون از بیماران مبتلا به COVID-19 بهبود یافته ممکن است به تقویت ایمنی افرادی که اخیراً آلوده شده اند یا در معرض خطر ابتلا به بیماری جدی هستند ، کمک کند. اگر کرونا ویروس داشته اید و بهبود یافته اید ، از پزشک خود بخواهید که آیا با اهداء پلاسما می توانید به دیگران در جامعه خود کمک کنید. 

از احتکار ماسک و سایر موارد ضروری مراقبت های بهداشتی خودداری کنید:

در حالی که این یک ایده خوب است که در طول یک بحران جهانی مانند شیوع بیماری کرونا آماده باشید ، از خرید وحشت یا احتکار اجتناب کنید. خرید ماسک ، ضد عفونی کننده دست و سایر لوازم پزشکی فقط دسترسی به این وسایل را برای ارائه دهندگان مراقبت های پزشکی و افرادی که در حال حاضر بیمار هستند سخت تر می کند. قبل از مراجعه به فروشگاه ، سعی کنید ارزیابی کنید که در واقع به چه کالاهایی نیاز دارید و چند مورد را ارزیابی کنید. 

در حال حاضر ، CDC توصیه نمی کند ماسک استفاده کنید ، مگر اینکه از قبل دچار بیماری کرونا شوید ، از شخصی که دارای ویروس است مراقبت می کنید یا در یک مرکز درمانی فعالیت می کنید. این اقدامات برای جلوگیری از انتشار ویروس به دیگران است. وقتی اعضای سالم مردم تعداد زیادی ماسک را خریداری می کنند ، دسترسی برای افرادی که واقعاً به آنها احتیاج دارند ، سخت تر می شود.

به اشتراک گذاری اطلاعات مفید :

از منابع معتبری اطلاعات کسب کنید. آگاه بودن ، روش بسیار خوبی برای کمک به خود و دیگران در هنگام شیوع کروناویروس است. سعی کنید اطلاعات خود را از منابع معتبر دریافت کنید. 

نکات و اطلاعات مفیدی را در رسانه های اجتماعی به اشتراک بگذارید. اگر اطلاعاتی را پیدا کنید که فکر می کنید ممکن است برای دیگران مفید باشد - مانند مشاوره در مورد چگونگی جلوگیری از انتشار ویروس یا به روزرسانی در مورد اقداماتی که افراد در جامعه شما انجام می دهند - از اشتراک آن دریغ نکنید! در فیس بوک یا توییتر پست کنید ، یک ایمیل بفرستید یا با دوستان و خانواده خود تماس بگیرید و آنها را مطلع کنید.

دیگران را هنگام اشتراک اطلاعات غلط مطلع کنید. اگر می بینید شخصی اطلاعاتی را به اشتراک می گذارد که می دانید نادرست است ، آنها را با روشی آرام تصحیح کنید. اگر در مقابل تصحیح یا متناقض بودن آنها مقاوم هستند ، می توانید از آنها سؤالاتی نیز بخواهید تا آنها را ترغیب به تفکر انتقادی در مورد منبع اطلاعات خود کنید. منبعی را ارائه دهید که به تکذیب اطلاعات آنها یا ارائه اطلاعات جایگزین دقیق کمک کند. 

آرام باشید و از گسترش ترس خودداری کنید:

در حالیکه طبیعی است که در هنگام شیوع بیماری نگران باشید ، وحشتزدگی و گسترش ترس به کسی کمک نمی کند. برای مدیریت اضطراب خود اقدامات لازم را انجام دهید و به دیگران که ترسیده اند آرامش دهید.

با به اشتراک گذاشتن اطلاعات مفید و قابل اعتماد در مورد COVID-19 و چگونگی محافظت از خود می توانید به دیگران آرامش دهید.

سعی کنید ترسهای خود و دیگران را برطرف کنید. در عوض ، همدلی ارائه کرده و احساس آنها را تأیید کنید. چیزی مثل این را بگویید ، "من می فهمم واقعاً ترسناک است که شاهد اتفاقاتی از این دست باشید. به من اطلاع دهید که آیا می خواهید در مورد آن صحبت کنید یا اینکه آیا راهی وجود دارد که بتوانم به شما کمک کنم. "

از کسانی که کمک می کنند تشکر می کنم شناخت اقدامات مثبت دیگران ، آنها را ترغیب به ادامه کار خوب خواهد کرد. مطالعات همچنین نشان می دهد که به رسمیت شناختن کار قهرمانان روزمره می تواند دیگران را به اقدامات مثبت ترغیب کند. 

جلوگیری از گسترش بیماری کرونا ویروس :

دستان خود را اغلب با صابون و آب گرم بشویید. شستن دست ها یکی از ساده ترین و موثرترین راه های محافظت از خود و دیگران در برابر COVID-19 است. هر زمان که با دیگران تعامل داشتید ، سطوح را در یک مکان عمومی لمس کردید ، قبل از غذا و بعد از سرفه یا عطسه دستان خود را بشویید. حداقل 20 ثانیه دستان خود را با آب و صابون بشویید و حتماً تمام سطوح دستان خود را بشویید.  

اگر به صابون و آب دسترسی ندارید ، دستان خود را کاملاً با دستگاه ضدعفونی کننده دست که حداقل 60٪ الکل است مالش دهید و بگذارید در جریان هوا خشک شود.

بینی و دهان خود را هنگام سرفه یا عطسه بپوشانید. متخصصان بهداشت معتقدند که کرونا ویروس وقتی گسترش می یابد که قطرات مایعات از دهان و بینی افراد دیگر را استنشاق با لمس کنند. حتی اگر فکر نمی کنید ویروس دارید بینی و دهان را هنگام سرفه یا عطسه با یک دستمال یا آرنج خود بپوشانید. 

اگر از دستمال استفاده می کنید ، بلافاصله آن را در یک سطل زباله انداخته و دستان خود را با آب و صابون بشویید.

سطوح لمسی بالا را در خانه یا محل کار خود ضد عفونی کنید. در صورت لمس سطحی که به کروناویروس آلوده باشد ، افراد می توانند بیمار شوند. شما می توانید با ضد عفونی منظم سطحی که در تماس مکرر با دست افراد قرار می گیرند ، از قبیل دستگیره در ، کلیدهای روشنایی و پیشخوان ها و شیرهای آب ، به محافظت از خود و دیگران کمک کنید. از مواد ضد عفونی کننده مانند ایزوپروپیل الکل (حداقل 70٪ غلظت) ، سفید کننده خانگی یا لیسول استفاده کنید.

هنگام ضد عفونی کردن سطوح ، دستکش یکبار مصرف بپوشید. بعد از کار ، دستکش و هر نوع مواد تمیز کننده مانند دستمال ضد عفونی کننده یا حوله کاغذی را دور بیندازید.

دستورالعمل های محلول ضدعفونی کننده خود را با دقت بخوانید تا بدانید که چگونه با خیال راحت و موثر از آن استفاده کنید. بیشتر ضد عفونی کننده ها قبل از شستشو یا پاک کردن آنها لازم است 3-4 دقیقه روی سطح بمانند تا به درستی کار کنند.

از دست دادن ، آغوش و سایر تماس های بدنی نزدیک خودداری کنید. حتی اگر فکر نمی کنید مریض هستید ، می توانید با گرفتن فاصله ، از دیگران و خود محافظت کنید.

اگر بیمار هستید در خانه بمانید. اگر احساس بیماری دارید ، با جلوگیری از تماس تا حد امکان از دیگران محافظت کنید. در خانه بمانید مگر اینکه مجبور به مراجعه به پزشک شوید و در صورت امکان از حمل و نقل عمومی خودداری کنید. اگر مجبورید پزشک خود را ببینید ، با آنها تماس بگیرید و اطلاع دهید که علائمی مانند تب یا سرفه دارید.

اگر گمان می کنید که کرونا ویروس دارید و یا در معرض بیماری فردی قرار گرفته اید ، سریعاً با پزشک خود تماس بگیرید. آنها به شما توصیه می کنند که آیا باید برای آزمایش خود وارد شوید یا قرنطینه کنید.

اگر در حالی که بیمار هستید و لازم است که در کنار دیگران باشید ، با یک ماسک صورت خود را بپوشانید.

توصیه های مسئولان بهداشت عمومی و پزشک خود را دنبال کنید. مقامات بهداشت عمومی برای کمک به مهار ویروس اقدامات ویژه ای را در سرتاسر جهان انجام می دهند. اگر در مورد چگونگی محافظت از خود و جامعه خود از پزشک ، بخش بهداشت عمومی محلی ، مدرسه ، یا محل کار خود توصیه هایی دریافت می کنید ، تمام تلاش خود را برای انجام آن انجام دهید. این به شما و خانواده و آسیب پذیرترین اعضای جامعه کمک می کند.

گردآوری:بخش سلامت بیتوته 

منبع مطلب : www.beytoote.com

مدیر محترم سایت www.beytoote.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

جواب کاربران در نظرات پایین سایت

مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب