فرانسه چه اهانتی به پیامبر کرده



فرانسه چه اهانتی به پیامبر کرده را از سایت هاب گرام دریافت کنید.

به دلیل اظهارات ماکرون پس از اهانت به پیامبر اسلام؛ پوگبا از تیم ملی فرانسه کناره‌گیری کرد

به دلیل اظهارات ماکرون پس از اهانت به پیامبر اسلام؛ پوگبا از تیم ملی فرانسه کناره‌گیری کرد

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از پایگاه خبری فرانس‌24، پل پوگبا در واکنش به اظهارات اخیر امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه که ابتدا از طراحی یک کاریکاتور موهن درباره حضرت محمد (ص) توسط یک معلم فرانسوی حمایت و سپس اسلام را منشاء تروریسم بین‌الملل معرفی کرد، تصمیم به کناره‌گیری از تیم ملی فرانسه گرفت.

فرانس24 این خبر را به نقل از چندین منبع خبری در خاورمیانه منتشر و اعلام کرد که هنوز نه خود بازیکن 27 ساله و نه فدراسیون فوتبال فرانسه درباره این موضوع اظهارنظری نکرده‌اند.

دولت فرانسه پس از قتل ساموئل پاتی، معلم 47 ساله‌ای که کاریکاتور موهن درباره پیامبر اسلام را کشیده، به او بالاترین نشان افتخار این کشور را داد و ماکرون هم مدعی شد که قتل پاتی با یک حمله تروریستی از سوی مسلمان رخ داده است.

طبق ادعای سایت عربی 195اسپورت، اقدام دولت فرانسه برای دادن نشان افتخار به پاتی و اظهارات ماکرون سبب شد که پوگبا تصمیم به پایان دادن به دوران بازی‌اش در تیم ملی فرانسه بگیرد. این سایت نوشته که پوگبا اظهارات ماکرون را توهین به او و مسلمانان فرانسه دانسته به خصوص که اسلام در فرانسه بیشترین تعداد پیروان را بعد از مسیحیت دارد.

پوگبا اولین بازی ملی‌اش برای تیم ملی فرانسه را سال 2013 انجام داد و دو سال پیش به این کشور برای فتح جام جهانی 2018 کمک کرد. او تا کنون 72 بازی برای تیم ملی فرانسه انجام داده و در آنها 10 گل زده است.

انتهای پیام/

منبع مطلب : www.tasnimnews.com

مدیر محترم سایت www.tasnimnews.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

ایرنا

ایرنا

به گزارش ایرنا، در یادداشت روز یکشنبه این روزنامه چاپ عربستان به قلم "خالد السلیمان" آمده است: در اروپا افرادی هستند که انتشار تصاویر موهن به پیامبر اسلام (ص) را نشانه آزادی بیان می‌دانند و قوانین این کشورها نیز حامی آن است، اما همزمان همین قوانین بررسی هولوکاست و شمار یهودیانی که در ماجرای نازی‌ها سوزانده شده‌اند را ممنوع کرده است.

بر همین اساس کسانی که به دنبال درک واقعیت حادثه هولوکاست هستند، مجازات شده و چه بسا کار خود را از دست می‌دهند، همانطور که این مسأله در مورد "روژ جارودی" پژوهشگر دانشگاهی فرانسوی روی داد و جایگاه بالای علمی‌اش نتوانست مانع از محاکمه‌اش شود.

سلیمان نوشت: شما در غرب می‌توانی وجود خدا، حقیقت مسیح، موسی و تمام انبیا را به چالش بکشی، اما قادر نخواهی بود، صحت اطلاعات را که در مورد هولوکاست منتشر می‌شود، زیر سؤال ببرید!

نویسنده عکاظ افزود: ممنوعیت هولوکاست در غرب و آزادی برای اهانت به ادیان تناقض عجیبی است که حتی کشورهای غربی زحمت توجیه آن را به خود نمی‌دهند، از طرف دیگر قوانین موجود در این کشورها در خصوص آزادی‌ که به آن می‌بالند و آن را مقدس می‌دانند، نمی‌توانند چالش در خصوص هولوکاست را درک کنند، از طرف دیگر نیز سازمان‌های حقوق بشری که آزادی بیان را برآمده از حقوق مطلق انسانی می‌دانند، نیز به این تناقضات نمی‌پردازند.

به دنبال اظهارات "امانوئل مکرون" رییس جمهوری فرانسه که گفته بود کشورش کاریکاتورهای اهانت آمیز به پیامبر اسلام (ص) را بار دیگر منتشر خواهد کرد، هشتگ "تحریم کالاهای فرانسوی" در کشورهای عربی به ترند اول تبدیل شد و بسیاری استفاده از این کالاها را ممنوع کردند.

پس از شروع موج خشم مردمی در میان ملل مسلمان، فعالان در شبکه‌های اجتماعی کمپین تحریم کالاهای فرانسوی را با هشتگ "تحریم کالاهای فرانسوی" در کنار " مکرون به پیامبر اهانت می‌کند" و "پیامبر ما خط قرمز ماست" راه‌اندازی کردند.

کاربران عرب در توئیتر فهرستی از کالاهای فرانسه در بازارهای کشورهای عربی را منتشر کرده‌ و خواستار تحریم این اجناس شده‌اند.

همچنین بسیاری از کاربران تصاویر پروفایل خود در توئیتر، فیسبوک و دیگر شبکه‌ها اجتماعی را به تصاویری از نام رسول گرامی اسلام (ص) تغییر داده و با این اقدام انزجار خود را از هتاکی مقامات فرانسوی علیه پیامبر اسلام نشان داده‌اند.

از سوی دیگر، برخی از فروشگاه‌ها و مراکز تجاری کویت در واکنش به اظهارات رییس جمهوری فرانسه با نصب پلاکاردهایی از آغاز تحریم کالاهای فرانسوی خبر داده‌اند.

در همین حال دانشگاه قطر در حساب توئیتری‌اش اعلام کرد که با توجه به حوادث اخیر و اهانت عمدی به اسلام، مدیریت دانشگاه تصمیم گرفته است که فعالیت هفته فرهنگی فرانسه را به مدت نامعلومی به تعویق بیندازد.

فروشگاه‌های زنجیره‌ای و شرکت‌های توزیع کالا در قطر هم با اعلام اسامی تولیدات فرانسه با صدور بیانیه‌ایی از جمع آوری این محصولات از فروشگاه‌ها و عدم توزیع آن از این پس خبر دادند.

همچنین "مرزوق الغانم" رییس مجلس الامه کویت اقدام برخی از روزنامه‌های فرانسوی در انتشار کاریکاتور اهانت‌آمیز به حضرت محمد (ص) را محکوم کرد و از دولت کشورش خواست که اهانت‌های عمدی را که به ارکان دین مبین اسلام و مقدسات مسلمانان صورت می‌گیرد، محکوم کند.

منبع مطلب : www.irna.ir

مدیر محترم سایت www.irna.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

ایرنا

ایرنا

به گزارش دوشنبه ایرنا،  «امانوئل مکرون»رئیس جمهوری فرانسه در ادامه حملات خود به اسلام در پی انتشار مجدد کاریکاتورهای توهین آمیز توسط یک معلم تاریخ در پاریس که گفته می‌شود منجر به قتل او شده است، یکشنبه‌شب در پیامی توییتری نوشت: «ما هرگز تسلیم نخواهیم شد. ما با روحیه‌ای صلح‌جویانه به همه تفاوت‌ها احترام می‌گذاریم. ما گفتار نفرت‌پراکنانه را نمی‌پذیریم و از گفت‌وگوی عقلانی دفاع می‌کنیم. ما همیشه در طرف کرامت انسانی و ارزش‌های جهانشمول خواهیم ماند.»

او پس از قتل یک معلم تاریخ در پاریس که تصاویر موهن از پیامبر اسلام (ص) را در کلاس‌های درس به نمایش می‌گذاشته، ضمن حمایت از انتشار چنین تصاویری، به بهانه آزادی بیان تاکید کرد که کشورش به پشتیبانی از انتشار این تصاویر ادامه خواهد داد. به دنبال این اظهارات مکرون،  هشتگ «تحریم کالاهای فرانسوی» در کشورهای عربی به ترند اول تبدیل شد و بسیاری استفاده از این کالاها را ممنوع کردند. کاربران عرب در توئیتر فهرستی از کالاهای فرانسه در بازارهای کشورهای عربی را منتشر کرده‌ و خواستار تحریم این اجناس شده‌اند.

در تازه‌ترین واکنش‌ها به این اظهارات رئیس جمهوری فرانسه، وزارت امور خارجه و نخست وزیر مراکش تاکید کردند که هیچ چیزی، اقدام‌های تحریک‌کننده توهین‌آمیز و اهانت به دین اسلام را توجیه نمی کند.

به گزارش روز دوشنبه شبکه خبر فرانسه، مقامات مراکش نسبت به مواضع رئیس جمهوری فرانسه در این زمینه انتقاد دارند و آن را محکوم می‌کنند.

افزایش تنش‌ها در خاورمیانه به دنبال اظهارات مکرون

این رسانه فرانسوی تصریح کرد: به دنبال سخنرانی امانوئل مکرون در مورد آزادی بیان در آیین ادای احترام به «ساموئل پتی» {معلم تاریخ فرانسوی}، تنش ها در خاورمیانه در حال افزایش است.

بر اساس این گزارش، دولت مراکش معتقد است که «آزادی بیان تحت هیچ انگیزه‌ و دلیلی نمی‌تواند تحرک توهین‌آمیز و توهین در حمله به دین اسلام که بیش از ۲ میلیارد پیرو در جهان دارد را توجیه کند. پادشاهی مراکش هرگونه خشونت مبهم و وحشیانه‌ای را که به نام اسلام انجام شده را محکوم و در برابر چنین تحرکات اهانت آمیز به مقدسات دین مسلمان ایستادگی می‌کند.

همانند دیگر کشورهای خاورمیانه در روزهای اخیر، مراکش خواستار جلوگیری از دامن زدن به کینه و در عین حال  به عنوان پیش نیاز زندگی جمعی و گفت‌وگوی آرام و سالم میان ادیان، رعایت احترام به دیگران است.

روز یکشنبه نیز نخست وزیر پاکستان اظهارات اخیر رئیس جمهوری فرانسه در باره انتشار کاریکاتورهای موهن علیه پیامبر اسلام را موجب جریحه‌دار شدن احساسات مسلمان جهان دانست.

او تاکید کرد: چنین سخنانی باعث تشدید اسلام‌ هراسی و فضاسازی برای افراط‌گرایان می‌شود؛ «عمران‌خان»در رشته‌توییتی به شدت از سخنان امانوئل مکرون انتقاد کرد.

احزاب برجسته سیاسی پاکستاندر قالب ائتلاف «نهضت دمکراتیک» همگام‌ با نخست وزیر و دستگاه دیپلماسی این کشور، اهانت به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص) را به شدت محکوم کردند و نسبت به این جنایت و اعمال افراطی به فرانسه و دانمارک هشدار دادند.

نماینده پارلمان عراق هم تاکید کرد که اعضای پارلمان این کشور برای اتخاذ موضعی قاطعانه در پاسخ به اظهارات وقیحانه اخیر رئیس جمهور فرانسه مبنی بر بازنشر کاریکاتورهای موهن به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) آماده می شود؛   «یوسف الکلابی» تصریح کرد: اهانت «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه به پیامبر انسانیت، عدالت و رحمت نه فقط پیامی منفی برای ملت های مسلمان بلکه همه ملت های جهان است.

او که با سایت بغداد الیوم گفت وگو می کرد، تاکید کرد: اگر رئیس جمهوری فرانسه به خاطر اهانت به ساحت پیامبر اکرم (ص) عذرخواهی رسمی نکند، ما مطالبه واقعی در پارلمان عراق برای متوقف کردن تعاملات با فرانسه در همه زمینه ها را دنبال خواهیم کرد.

نمایندگان پارلمان و کارشناسان سیاسی عراقاظهارات وقیحانه رئیس جمهوری فرانسه مبنی بر بازنشر کاریکاتورهای اهانت آمیز به پیامبر اسلام (ص) را محکوم و خواهان شکایت سازمان همکاری اسلامی علیه مکرون و محاکمه وی شدند.

همچنین حزب الله لبنان اهانت به پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) را تقبیح و موضع رسمی فرانسه مبنی بر تشویق چنین بی حرمتی در حق ایشان را محکوم کرد. ؛ حزب الله روز یکشنبه با صدور  بیانیه ای همچنین نسبت به از سرگیری این گونه اهانت ها و نیز ایجاد نفرت نسبت به اسلام و مسلمانان، ابراز تاسف و خاطرنشان کرد که آنچه در فرانسه منتشر شد، احساسات بیش از دو میلیون مسلمان از جمله مسلمانان و عرب های مقیم اروپا و فرانسه را جریحه دار می سازد.

«محمد علی الحوثی»عضو شورای سیاسی یمن هم روز یکشنبه خواستار تحرک رسمی و مردمی به اهانت فرانسه علیه اسلام و پیامبر بزرگ اسلام (ص) شد.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز اظهارات رسمی و غیررسمی در فرانسه علیه مقدسات مسلمانان و توهین به پیامبر اعظم (ص) را محکوم کرد.

«رجب طیب اردوغان»رئیس جمهوری ترکیه روز شنبه با انتقاد از اظهارات ضد اسلامی همتای فرانسوی خود گفت: امانوئل مکرون نیاز به آزمایش سلامت ذهنی دارد. او گفت: درباره رئیس‌ جمهوری که آزادی عقیده را نمی فهمد و با میلیون‌ها عضو از گروه‌های اعتقادی مختلف به این شکل برخورد می‌کند، می‌توان گفت که «اول از همه، باید چکاپ ذهنی انجام بدهد».


«نایف الحجرف» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس نیز روز شنبه تاکید کرد که اظهارات امانول مکرون در مورد اسلام و مسلمانان غیر مسئولانه است و بر فرهنگ تنفر میان ملت‌ها می‌افزاید.

پیشتر، دانشگاه قطر جمعه شب در حساب توئیتری‌اش اعلام کرد که با توجه به حوادث اخیر و اهانت عمدی به اسلام، مدیریت دانشگاه تصمیم گرفته است که فعالیت هفته فرهنگی فرانسه را به مدت نامعلومی به تعویق بیندازد.

همچنین «مرزوق الغانم» رییس مجلس الامه کویت اقدام برخی از روزنامه‌های فرانسوی در انتشار کاریکاتور اهانت‌آمیز به حضرت محمد (ص) را محکوم کرد و از دولت کشورش خواست که اهانت‌های عمدی را که به ارکان دین مبین اسلام و مقدسات مسلمانان صورت می‌گیرد، محکوم کند.

منبع مطلب : www.irna.ir

مدیر محترم سایت www.irna.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

جواب کاربران در نظرات پایین سایت

مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب