برای راه اندازی یک کسب و کار به چه مجوز هایی نیاز داریم



برای راه اندازی یک کسب و کار به چه مجوز هایی نیاز داریم را از سایت هاب گرام دریافت کنید.

معرفی مجوز کسب و کارهای مختلف در یک نگاه

به گزارش «میدون»؛ هر کسب  و کار برای شروع نیاز به دریافت تاییدیه های لازم از سازمان های ذی ربط دارد که  به این تاییدیه ها مجوز گفته می شود. برای مثال  برای کسب و کار های خانگی باید از طریق سازمان جهاد کشاورزی و بخش مشاغل خانگی مجوز های لازم را دریافت کنید. بعضی از مجوز ها به صورت عمومی برای تمام کسب وکار ها لازم هستند به عنوان نمونه تمام کسب وکار های تولید مواد غذایی به صورت خانگی و هم به صورت صنعتی باید مجوز های لازم سازمان بهداشت را دریافت کنند. سامانه «میدون» در این مقاله قصد دارد با معرفی برخی مجوز متداول و لازم برای کسب وکار های صنعتی، کشاورزی، دامداری ، طیور، شیلات،  خدماتی  و مشاغل خانگی، شما را آشنا کند تا به هنگام شروع کار به مشکل نخورید.

کسب وکارو مشاغل خانگی

مجوز های مربوط به کسب وکارهای خانگی نسبتا از مجموعه کسب وکارهای حوزه های دیگر کمتر است. برای شروع این دسته از کسب و کارها، مجوز لازم از سازمان جهاد کشاورزی بخش مشاغل خانگی صادر می شود. این سازمان  شما را برای گرفتن چند تاییدیه از سازمان های مختلف مثل سازمان بهداشت و صنایع غذایی می فرستد. بعد از دریافت تاییدیه های مربوطه، مجوز شما از سازمان جهاد کشورزی صادر میشود.  یکی از شرایط لازم برای دریافت این تاییدیه ها، اطلاعات کارآفرین است. شما باید دوره آموزشی کسب وکار خودتون را بگذرانید و مدرک با اعتبار به سازمان تحویل دهید تا از دانش کافی  شما در حوزه کسب و کار انتخابی اطمینان حاصل کنند.

دامداری و طیور

برای شروع این  کسب و کار، اول باید تاییدیه های لازم برای مکان احداث را دریافت کنید که مجوز به نام  شخص صاحب زمین یا مالک حقوقی زمین صادر میشود. زمین شما باید فاصله لازم از شهر و کارخانجات صنعتی را  حفط کند. محل زمین نباید کنار حریم مسیل ها و رودخانه قرار گیرد. یکی از تاییدیه هایی که برای کارآفرینان دردسر سازشده است، کاربری زمین است.  در زمین هایی که کاربری کشاورزی دارند، سازمان های ذی ربط اجازه احداث کسب وکار های صنعتی را نمیدهند. این موضوع برای کارآفرینان دردسر ساز شده است. سعی کنید برای کسب وکار های صنعتی، زمین هایی با کاربری مربوطه تهیه کنید. یکی از تاییدیه های لازم برای دریافت مجوز تاسیس، موافقت اصولی است. برای دریافت این موافقت نامه باید در  مسیر سیاست سازمان ذی ربط فعالیت کنید. بعد از دریافت تاییدیه های اعلام شده، مجوز تاسیس برای شما تا تاریخ دوسال و یک  سال هم تمدید  در صورت نیاز صادر می شود تا عملیات احداث سوله ها، سالن و ساختمان ها را شروع کنید. بعد از عملیات احداث، نوبت به دریافت مجوز بهره بردای میرسد. سازمان های ذی ربط موظف هستند که طی دوهفته بعد از اعلام پایان ساخت، اقدام به بررسی میدانی توسط متخصصان کنند و نظارت های لازم را در بخش های عمومی ، بهداشتی و تخصصی  را انجام دهند. درراس تمام این مجوز ها باید تاییدیه سازمان بهداشت رو هم دریافت کنید.

شیلات

برای اخذ مجوز های لازم برای راه اندازی کسب وکار های مربوط به شیلات، باید بعد از تهیه زمین به سازمان شیلات استان خود مراجعه کنید. این سازمان با مراجعه به محل  همراه  چند متخصص زمین شما را نسبت به محصولی که می خواهید  پرورش دهید مورد بررسی قرار میدهد. مواردی که مورد بررسی  قرار می گیرند عبارتند از: دمای آب، میزان اسیدی بودن آب وعدم استفاده از آب شرب هستند. محل کار شما هم باید شامل مواردی مثل فاصله از مناطق مسکنی و صنعتی، فاصله از حریم رودخانه ها و مسیل ها به علت محفوظ بودن از طغیان و موقعیت عبور خطوط برق باشد. بعد از دریافت تاییدیه های لازم، پرونده شما در کمیسیون دریافت پروانه شامل مدیر شیلات استان، مدیر سازمان جهاد کشاورزی استان و مدیر سازمان دامپزشکی استان ، بررسی می شود. بعد از این فرآیند پروانه تاسیس شما صادر میگردد که دوسال و یک سال هم تمدید در صورت نیاز زمان دارید تا محل مناسب را آماده کنید. بعد از اعلام پایان ساخت و ساز محل، سازمان ذی ربط طی دو هفته از محل نظارت های لازم را انجام خواهد داد تا پروانه بهره برداری شما را صادر شود.

کسب وکارو شغل های صنعتی

مجوز های مربوط به زیر مجموعه صنعت باید از طریق سازمان صنعت معدن و تجارت (صمت)، سازمان جهاد کشاورزی و سازمان های ذی ربط صادر شود. این مجوز به شما اجازه تاسیس کارگاه تولید در مقیاس واحد های صنعتی در یک شهرک صنعتی یا محل مورد نظر شما را میدهد. اگر قصد دارید در مکانی خارج از شهرک های صنعتی کارگاه های تولیدی صنعتی راه اندازی کنید باید مواردی شامل فاصله از شهر ، جهت وزش باد از شهر به محل و موارد جانبی دیگر را رعایت کنید. برای دریافت مجوزها لازم باید از طریق سازمان صمت پیگیری کنید. در مرحله اول طرح توجیهی خود را تدوین کرده و در اختیار سازمان قرار می دهید. بعد از بررسی طرح توجیهی توسط کارشناسان مربوطه، پروانه تاسیس خود را دریافت میکنید.  این مجوز یک سال اعتبار دارد که در صورت نیاز یک سال دیگر تمدید میشود. بعد از اعلام پایان یافتن کار ساخت، سازمان های ذی ربط از محل بازدید میکنند و در صورت نبود مشکل، پروانه بهره برداری در اختیار شما قرار میگیرد.

مجوز های مربوط به فروشگاه اینترنتی

امروزه با گسترش استفاده از اینترنت، فروشگاه های اینترنتی رونق زیادی گرفتند، این فروشگاه ها مانند فروشگاه هایی دیگر برای شروع به مجوز های مربوط مخصوص خود را نیاز  دارند. مجوز های لازم برای شروع اینکارعبارتند از: دریافت ای نماد، درگاه پرداخت  از شرکت های معتبر و  تائیده سامانه های جامع رسانه های کشور.  در چند سال اخیر کلاه برداری های زیادی از طریق فروشگاه های اینترنتی انجام شده که اعتماد را بین خریدار و فروشنده کم می کند. برای این موضوع بهتر است قدم هایی برای جلب اعتماد بردارید. مهمترین قدم ها،  شناساندن مدیر وبسایت به کاربران، ارائه اطلاعت کامل از محصول خدمات پس از فروش و دریافت تائیدیه  ای نماد از سازمان مربوط هستند که در این راه به شما کمک شایانی میکند.

مراحل ثبت برند

ثبت برند اهمیت بالایی در فروش و صادرات دارد. برای تکمیل کردن این فرایند باید مراحل زیر  را  از طریق سامانه http://iripo.ssaa.ir طی کنید. مرحله اول استعلام گرفتن برند شماست که در مکانی دیگری استفاده نشده باشد،  از نام افراد و مکان های مشهور هم نمیتوانید استفاده کنید. مرحله دوم فرایند تکمیل مدارک است که نسبت به حقیقی بودن و حقوقی بودن باهم متفاوت است. بعد از این دو مرحله نوبت به پر کردن اظهار نامه علامت تجاری است. بعد از پرکردن و ارسال کردن اظهار نامه 30 الی 60 روز کاری زمان میبرد که کارشناسان بررسی های لازم را انجام بدهند و نظر خود را اعلام کنند. بعد از این فرایند اگر اتفاقی و مشکلی رخ ندهد، برند شما ثبت می شود.

دریافت مجوز از مهم ترین بخش راه اندازی کسب وکار است. مجوز باعث میشود که دست سودجویان کوتاه و تولید، هدفمند جلو رود. سعی همیشه برای شروع هر کسب و کار مجوز های لازم را کسب کنید. این فرایند زمان بر است ولی کار شما قانونی پیش میرود. اگر درفرایند دریافت مجوز به مشکلی برخوردید یا اداره و سازمانی کارشکنی  کرد میتوانید از طریق ستاد پیگیری مشکلات و رفع موانع تولید و سامانه 3000019 ، مشکل خودتان را ارسال و از طریق مراجع قانونی پیگیری کنید.

انواع مجوزهای قانونی و صنفی برای کسب و کارهای اینترنتی ومجازی

انواع مجوزهای قانونی و صنفی برای کسب و کارهای اینترنتی ومجازی

سلام جناب لطفی،

طبق صحبتهای شما، برای سایت و اپ آگهی، من در سایت ساماندهی ثبت نام کردم، و آنها داشتن مجوز کانون آگهی و تبلیغات را برای تایید در ساماندهی خواستند. الان با گذشت 5 ماه به مراحل پایانی گرفتن مجوز کانون آگهی و تبلیغات رسیده ام.

سوال من این است که:
مشکل 1: از آنجایی که من مجوز کانون را بصورت شخصیت حقیقی درخواست کردم نه حقوقی، زیرا طبق گفته کارشناس کانون درصورت حقوقی بودن، اساسنامه شرکت بایستی فقط شامل انجام امور تبلیغاتی باشد.
مشکل 2: در برخورد مالیاتی، مالیات کانون تبلیغات من و مالیات شرکت من با این دوگانگی، چطور خواهد شد.

ممنون میشم از اینکه راهنمایی ام کنید.

من به سهم خودم، با دیدن کامنتها و وقتی که صرف جواب دادن کرده اید، بسیار بسیار سپاسگذارم.
موفق باشید.

مجوزهای لازم برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی

مجوزهای لازم برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی

پیشنهاد آنلاینر

یکی از اصلیترین دغدغه ها برای راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی داشتن یک قالب حرفه ای برای شروع است.

قالب فروشگاهی پرسون که یکی از پرفروش ترین قالب های فروشگاهی برتر سال شناخته شده است. توانسته با ویژگی هایی مانند:

پشتیبانی قوی

وجود 3 دمو اختصاصی ( بامیلو، دیجی کالا و پرسون )

ریسپانسیو بودن

پشتیبانی از افزونه های ووکامرس

پشتیبانی از محصولات متغیر

وجود اپلیکیشن اندروید ووکامرس

و..

این موارد تنها بخشی از ویژگی های پکیج فروشگاهی پرسون است.

جواب کاربران در نظرات پایین سایت

مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب