رتبه اقتصادی کشورهای جهان 2020 را از سایت پست روزانه دریافت کنید.
اینفوگراف| بهترین کشورهای جهان در سال 2020 – اقتصاد برتر
رتبهبندی کلی بهترین کشورها، در واقع عملکرد جهانی آنها را در انواع معیارها اندازه گیری می کند.
تهران – اقتصاد برتر – ۵ بهمن ۹۸
به گزارش #اقتصادبرتر – US News و World Report، سوئیس را برای چهارمین سال پیاپی به عنوان بهترین کشور جهان در نظر گرفتند. این دو موسسه، پنجمین فهرست سالانه بهترین کشورها را منتشر و بر اساس مشاهدات جهانی ۷۳ کشور را رتبهبندی کردند.
US News با گروه BAV و دانشکده وارتونِ دانشگاه پنسیلوانیا همکاری کرده تا هر کشور را که از ۶۵ جنبه گروه بندی شدهاند؛ در ۹ زیرگروه ارزیابی کند. بیش از ۲۰ هزار نفر از ۳۶ کشور طی این تحقیق مورد بررسی قرار گرفتند.
ده کشور از ۱۷ کشور برتر، جزو قاره اروپا هستند. سوئیس برای چهارمین سال پیاپی رتبه اول را به خود اختصاص داد و انگلیس برای اولین بار از پنج کشور اول این فهرست کنار رفت و به رتبه ششم سقوط کرد. کانادا نیز جای ژاپن را در مکان شماره دو گرفت و این خبر خوبی برای پرنس هری و مگان مارکل است!
برای به دست آوردن یک جایگاه در فهرست امسال، کشورها باید در بین ۱۵۰ کشور برتر از لحاظ توسعه انسانی سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۷ و همچنین در بین ۱۰۰ کشور برتر از نظر تولید ناخالص داخلی، ورود سرمایه گذاری مستقیم خارجی و دریافتهای جهانگردی بین المللی قرار داشتند. طبق داده های World Bank در سال ۲۰۱۷ کشورهایی که این چهار معیار را رعایت نکردهاند یا این داده ها را گزارش نکرده اند، از این رتبهبندی حذف شدند. لذا کشور ایران در این تحقیق مورد بررسی قرار نگرفته است.
US News نظرسنجی خود را برای شرکت کنندگانی که میتوانستند “نماینده بخش وسیعی از جمعیت جهان” باشند؛ ارسال کرد. شرکتکنندگانی از ۳۶ کشور سراسر قاره آمریکا، آسیا، اروپا، خاورمیانه و آفریقا از این تحقیق استقبال کردند.
۶۵ معیاری که کشورها در آن مورد ارزیابی قرار گرفتند به ۹ زیرگروه تقسیم شدند: تجارت مخاطرهآمیز، کیفیت شهروندی، نفوذ فرهنگی، کارآفرینی، میراث فرهنگی، انگیزه فعالیت و کار، آزادی و راحتی تجارت، قدرت و کیفیت زندگی.
هر زیرگروه میزان تأثیر متفاوتی در ردهبندی نهایی کشورها دارد. کارآفرینی با ۱۷٫۸۷% و کیفیت زندگی با ۱۶٫۷۷% بیشترین تأثیر را در این بررسی داشتند.
۲۰ کشور برتر این فهرست از این قرار هستند:
رتبهبندی کامل کشورها و روش ارزیابی و ردهبندی
*مریم رهنما
منبع مطلب : www.eghtesadbartar.com
مدیر محترم سایت www.eghtesadbartar.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.
بزرگترین اقتصادهای جهان کدامند؟/ درخشش کشورهای آسیایی
اقتصادآنلاین– مهسا نجاتی؛ بر اساس گزارش ارائه شده توسط بانک جهانی، با نگاهی به تولید ناخالص داخلی در سراسر جهان با قیمتهای ثابت سال 2017 و تعدیل شده برای قدرت خرید/ هزینه زندگی، چین با مجموع ارزش تولید ناخالص داخلی 22.5تریلیون دلاری، در سال 2019 به عنوان بزرگترین اقتصاد جهان شناخته شد.
در حالی که به گفته صندوق بینالمللی پول انتظار میرود اقتصاد چیندر سال 2020 به دلیل شیوع ویروس کرونا تنها به میزان اندک 1.2درصد رشد داشته باشد، پیشبینی میشود ایالات متحده که در جایگاه دوم قرار دارد، تولید ناخالص داخلی 20.6تریلیون دلاری با حدود 6درصد کاهش را تجربه کند.
جالب توجه است که کشورهای آسیایی در بین هشت اقتصاد برتر جهان، بهترین چشمانداز رشد را حتی در میان بیماری همهگیری جهانی از خود نشان دادند. انتظار میرود اقتصادهای اروپایی مانند آلمان و بریتانیا در سال 2020 با کشمکش روبرو شوند، سرنوشتی که کشور صنعتی ژاپن نیز با آن مواجه است.
طبق اعلام صندوق بینالمللی پول، چین و ایالات متحده تا سال 2024 در صدر این رتبهبندی باقی میمانند، در حالی که پیشبینی میشود اندونزی از آلمان پیشی بگیرد.
انتظار میرود تا سال 2030، هند با پشت سر گذاشتن آمریکا، به عنوان دومین اقتصاد بزرگ کره زمین شناخته شود. در آن زمان، چین نیز از نظر تولید ناخالص داخلی اسمی، بزرگترین اقتصاد جهان خواهد بود، رکوردی که هنوز در دست ایالات متحده است.
در نمودار ارائه شده، به ترتیب کشورهای دارای بیشترین میزان تولید ناخالص داخلی و چشمانداز رشد آنها را مشاهده میکنید؛
منبع مطلب : www.eghtesadonline.com
مدیر محترم سایت www.eghtesadonline.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.
اعلام فهرست 25 قدرت برتر جهان در سال 2020/ عربستان یک پله تنزل کرد
در حالی که آمریکا، روسیه و چین همچنان جایگاه خود را در صدر فهرست کشورهای قدرتمند جهان حفظ کردهاند، عربستان سعودی با یک پله تنزل نسبت به سال ۲۰۱۹ رتبه نهم خود را در اختیار کره جنوبی قرار داد.
به گزارش یورونیوز؛ رتبهبندی قدرتمندترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۰ که با همکاری گروه بیایوی (BAV) و دانشگاه پنسیلوانیا انجام شده، بر پایه یک نظرسنجی از ۲۰ هزار نفر صورت گرفته است. نتایج نهایی این بررسی بر اساس میانگین وزنی پنج شاخص از جمله رهبری، تاثیرگذاری اقتصادی، روابط بینالمللی قوی و توان نظامی کشورها به دست آمده است.
از میان ۷۳ کشور مورد بررسی به ترتیب آلمان، بریتانیا، فرانسه، ژاپن و اسرائیل همچون سال گذشته رتبههای چهارم تا هشتم را به خود اختصاص دادند.
در میان کشورهای خاورمیانه عربستان سعودی و امارات عربی متحده با کسب جایگاه دهم و یازدهم همچنان قدرتمندترین کشورهای این منطقه در سال ۲۰۲۰ هستند. در این میان، قطر نیز با ۶ پله صعود نسبت به سال ۲۰۱۹ به رتبه ۱۸ رسیده است.
همسایه شرقی ایران، ترکیه نیز همچون سال گذشته شانزدهمین قدرت جهانی است و عنوان قدرتمندترین کشور آفریقایی نیز به مصر اختصاص یافته که با ۴ پله بهبود در جایگاه ۲۵ قرار گرفته است.
دو اقتصاد نوظهور جهان یعنی هند و برزیل نیز به ترتیب در رتبه ۱۴ و ۲۴ قرار دارند و کانادا و ایتالیا به عنوان اعضاء گروه هفت کشور صنعتی، جایگاه ۱۲ و ۱۷ را در اختیار گرفتهاند.
همچنین در ردهبندی سال ۲۰۲۰ قدرتمندترین کشورهای جهان، سوئیس سیزدهم و استرالیا پانزدهم است و اسپانیا، سوئد، هلند، سنگاپور و نروژ نیز در ردههای ۱۹ تا ۲۳ قرار گرفتهاند.
منبع مطلب : www.asriran.com
مدیر محترم سایت www.asriran.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.