طرز تهیه سس شکلاتی با پودر کاکائو بدون خامه را از سایت هاب گرام دریافت کنید.
آموزش 4 سس شکلاتی خوشمزه برای روی کیک و دسر - چاره دان
یکی از خوشمزهترین، زیباترین و سادهترین تزیینات برای کیک و دسر و پوشش روی کیک استفاده از سس شکلاتی بعنوان کرم است. در اینجا با ۴ دستور متفاوت برای درست کردن سس شکلاتی خوشمزه برای تزیین روی کیک و دسر آشنا میشویم.
۱- طرز تهیه گاناش
یکی از سادهترین و البته خوشمزهترین سسهای شکلاتی، گاناش هست که هم بعنوان سس و هم برای روکش انواع کیک مانند کیک تولد استفاده میشود. که برای تهیه آن مواد زیر را نیاز دارید:
طرز تهیه گاناش خیلی ساده است و شاید کمتر از ۲ دقیقه طول بکشد:
نکات:
اگر لازم نیست خیلی کرمی که روی کیک و دسر استفاده می کنید غلیظ باشد، ۱۰۰ گرم شکلات (به اندازه مقدار خامه) کافی است. اما اگر قرار است کرمتان غلیظ باشد و بعنوان روکش کیک یا دسر استفاده کنید هرچه خامه استفاده میکنید دو برابر آن باید شکلات تختهای یا کمی بیشتر شکلات اضافه کنید.
شکلات را زمانی به خامه اضافه کنید که حرارت گاز خاموش است. اگر روی حرارت شکلات اضافه کنید، شفافیت و یکدستی سستون از بین میرود. و دانههای ریز سفید در سس ایجاد میشود.
اگر شکلات در خامه کاملاً حل نشد، با روش بنماری یا حرارت خیلی کم و هم زدن مداوم تمام شکلات را در خامه حل کنید.
در صورتیکه قصد دارید برای روکش کردن کیک، گاناش را فرم بدهید. باید سستون غلیظ باشد و صبر کنید وقتی گاناش سرد شد، با همزن ۵ الی ۶ دقیقه آن را بزنید تا فرم بگیرد.
۲- طرز تهیه سس شکلاتی با پودر کاکائو
یکی دیگر از سسهای شکلاتی برای روی کیک و دسر که میتوانید استفاده کنید و انصافاً سس خوشمزهای هم میشود، سس شکلاتی با پودر کاکائو است:
مواد لازم:
ابتدا تمام مواد خشک یعنی شکر، وانیل، نمک، آرد و پودر کاکائو را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
شیر و کره را روی حرارت متوسط قرار میدهیم. کم کم مواد خشک را به شیر و کره اضافه میکنیم و بهم میزنیم تا در شیر گلوله گلوله نشوند.
وقتی شیر شروع به جوشیدن کرد، حدود ۵ دقیقه صبر میکنیم تا به غلظت تقریباً برابر ارده یا فرنی برسد. (سس شکلاتی بعد از سرد شدن غلیظ میشود.)
تا سس گرم است برای تزیین روی کیک و دسر استفاده می کنیم.
حتما بخوانید: طرز تهیه کیک خیس شکلاتی کم روغن و خیلی خوشمزه
۳- دستور سس شکلاتی بدون خامه و کره
نشاسته را با دو قاشق غذاخوری آب سرد حل کنید، همراه با شیر و شکر روی حرارت قرار دهید و کم کم پودر کاکائو را اضافه کنید و بهم بزنید. بعد از ۲ دقیقه شکلات تختهای را هم اضافه میکنیم و بهم میزنیم تا غلظت سس ما تقریباً کمی از فرنی رقیقتر یا به اندازه غلظت ارده برسد.
بعد سس گرم را روی کیک یا دسر میریزیم. این سس هم بعد از سرد شدن غلیظ میشود.
حتما بخوانید: طرز تهیه کیک کافی شاپی شکلاتی
۴- سس شکلاتی بدون آرد و خامه با پودر کاکائو
همه مواد را باهم مخلوط میکنیم، روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بجوشد و غلیظ شود. غلظت این سس بعد از سرد شدن چون آرد ندارد، خیلی بیشتر نمیشود. بنابراین بیشتر بعنوان سس استفاده میشود و برای رو کش کردن کیک مناسب نیست. اما میتوانید برای تزیین کیک روی کیک بریزید.
ترفند: اگر سس شکلاتون خیلی رقیق هست، برای اینکه به خورد کیک برود، جای جای کیک را با خلال دندان سوراخ کنید. البته برای غلیظ کردن سس میتوانید از کمی آرد یا آرد نشاسته که در آب حل کردهاید هم در حین پخت استفاده کنید.
توجه: میزان شیرینی سس شکلات سلیقه ای هست اگر دوست دارید سستون شیرین تر شود مقدار شکر را بیشتر کنید.
از هر کدوم از این دستورات برای درست کردن سس شکلاتی استفاده کردید لطفاً از طعمش بنویسید.
منبع مطلب : www.chaaredan.com
مدیر محترم سایت www.chaaredan.com لطفا اعلامیه بالای سایت را مطالعه کنید.
جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.