ثبت نام وام مشاغل آسیب دیده از کرونا را از سایت پست روزانه دریافت کنید.
تسهیلات کرونا مشاغل فاقد بیمه | وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردبیل،قاسم رحیمی با حضور در برنامه خبر صدا و سیما مرکز اردبیل گفت: همزمان با شیوع کرونا احصا فعالیت ها و کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا به صورت ملی شروع شده و پرداخت تسهیلات حمایتی به شاغلین کسب و کارها و فعالان اقتصادی ۱۴ رسته و 550 حرفهبه شدت آسیب دیده از کرونا در ستاد ملی مقابله با کرونا تایید و فرایند ثبت نام از۱۳ خرداد ماه آغاز شده است.
وی با تاکید بر این که فرصت ثبتنام تا پایان تیرماه همچنان باقی است و افراد با مراجعه به سامانه کارا میتوانند برای بهرهمندی از تسهیلات حمایتی کرونا ثبتنام کنند :گفت بر این اساس بنگاههایی که کد کارگاهی و شاغل بیمه شده داشته، از سال گذشته تاکنون فعال بوده بر اساس تعداد نیروهای کار فعال خود مشمول دریافت تسهیلات حمایتی کرونا میشوند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردبیل افزود: در مرحله اول بیش از ۲۰ هزار کسب و کار دارای کدگارگاهی و بیمه در استان مشمول حمایت های دولت شدند که لازم است این متقاضیان پس از ثبت نام در سامانه کارا به دستگاه های مربوطه مراجعه کرده تا با انجام هماهنگیهای لازم جهت دریافت تسهیلات به بانک معرفی شوند.
وی تصریح کرد: با پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تایید ستاد ملی مقابله با کرونا امکان ثبتنام متقاضیان فاقد بیمه در رسته های اعلامی فراهم شد و مشاغل و کسبوکارهای فاقد بیمه میتوانند به سامانه کارا مراجعه و مراحل ثبتنام خود را دنبال کنند.
رحیمی ادامه داد: ارسال پیامک دعوت متقاضیان تسهیلات کرونا که فاقد بیمه از پنجشنبه گذشته آغاز شده و طی مذاکرت معاونت توسعه اشتغال و کارآفرین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با دستگاه های مختلف، اطلاعات افراد شاغل و بنگاه های فاقد بیمه مورد بررسی و احصا قرار گرفته است.
وی عنوان کرد: متقاضیان مشمول فاقد بیمه میتوانند با مراجعه به سامانه کارا به نشانی kara.mcls.gov.ir برای دریافت تسهیلات حمایتی کرونا ثبتنام کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اردبیل اعلام کرد: سهم استان اردبیل از محل تسهیلات حمایت از بنگاههای اقتصادی و کسب و کارهای متاثر از کرونا مبلغ ۵۳۵ میلیارد تومان است و مشاغلی که به دستور دولت در ایام کرونا تعطیل شده بودند به ازای هر نفر نیروی کار 16 میلیون تومان، مشاغلی که به تشخیص ستاد ملی مقابله با کرونا آسیب دیده تشخیص داده شده اند مبلغ 12 میلیون تومان و مشاغل راننده خویش فرمایی متاثر از کرونا 6 میلیون تومان تسهیلات (با نرخ سود 12 درصد با سه ماه فرصت تنفس و بازپرداخت 24 ماه و شروع اقساط از مهر ماه سال جاری) دریافت می کنند.
وی اظهار کرد: فرایند پرداخت تسهیلات پس از ثبت نام متقاضی در سامانه کارا نسبت به ارسال درخواست به دستگاه اجرایی دارای مجوز اقدام نماید و پس از تایید درخواست توسط دستگاه بخشی به بانکعامل انتخابی متقاضی ارجاع خواهد شد.
منبع مطلب : www.mcls.gov.ir
مدیر محترم سایت www.mcls.gov.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.وام کرونا برای شاغلین و بنگاه های بدون بیمه + جزییات و آموزش ثبت نام
به گزارش ایمنا در حالی که تا پیش از این پرداخت تسهیلات حمایتی کرونا به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا که دارای کد بیمه نزد سازمان تأمین اجتماعی هستند آغاز شده بود، وزارت کار از ثبتنام بنگاههای فاقد بیمه برای دریافت تسهیلات کرونا خبر داد.
چه مشاغلی تسهیلات کرونا شاغلین بدون بیمه دریافت میکنند؟
۱۳ گروه شغلی که میتوانستند وام کرونا را دریافت کنند شامل مراکز تولید و توزیع صنایع دستی، مراکز تولید و عرضه پوشاک، مراکز تولید و توزیع کیف و کفش، آژانسهای خدمات مسافرتی، گردشگری و زیارتی، مراکز باشگاهها و مجتمعهای ورزشی و تفریحی، مراکز و مؤسسات فرهنگی، هنری، رسانهای و آموزشی، مراکز توزیع آجیل و خشکبار، بستنی و آبمیوه و قنادیها، رانندگان مسافر برون شهری جادهای، هوایی، ریلی و دریایی، آموزشگاههای رانندگی، گرمابهها، آرایشگاهها و سالنهای زیبایی، مراکز تولید و فروش غذاهای آماده اعم از رستورانها و بوفهها، طباخیها، تالارهای پذیرایی، قهوه خانهها و اغذیهفروشیها، مراکز مربوط به گردشگری، هتلها، هتل آپارتمانها، مهمانپذیرها، مسافرخانهها، زائرسراها، موزهها و مراکز اقامتی و گردشگری و بوم گردی و مؤسسات خصوصی دارای پروانه بهره برداری از وزارت بهداشت که در حوزههای درمانی و تشخیصی و آزمایشگاهی و پاراکلینیکی فعال هستند.
کسب و کارهای جدیدی که به لیست مذکور افزوده شده شامل واحدهای حوزه پرورش مرغ و مرغ مادر گوشتی، مراکز تولید محصولات گلخانهای، سبزی و صیفیجات صادراتی، مراکز تولید و عرضه گیاهان زینتی و ماهیان زینتی است و در حال حاضر ۱۴ رسته اصلی و ۵۵۰ زیر رسته شامل این تسهیلات میشوند.
مبلغ تسهیلات کرونا
تسهیلات کرونا شاغلین بدون بیمه به سه گروه با مبالغ مختلف پرداخت میشود که برای دسته رانندگان درون شهری و برون شهری هر فرد ۶ میلیون تومان، برای افراد متأثر از کرونا، هر شاغل ۱۲ میلیون تومان و برای افرادی که به دستور دولت تعطیل شده بودند این مبلغ برای هر شاغل ۱۶ میلیون تومان است.
برای دانلودفایل لیست مساغل و مبلغ تسهیلات کلیک کنید
سایت ثبت نام وام کرونا
متقاضیان مشمول وام مشاغل کرونا بدون بیمه میتوانند مراجعه به سامانه کارا به نشانیwww.corona-kara.mcls.gov.ir برای دریافت تسهیلات حمایتی کرونا ثبتنام کنند.
سود تسهیلات کرونا برای مشاغل بدون بیمه
نرخ سود تسهیلات کرونا ۱۲ درصد است.
بازپرداخت تسهیلات کرونا
تسهیلات با تنفس سه ماهه و مدت بازپرداخت آن ۲۴ ماه است.
شرایط دریافت تسهیلات مشاغل بدون بیمه
همه بنگاههای فاقد بیمه مشمول این طرح نبوده و بنگاههایی مشمول هستند که شغل آنها قابل احصا باشد؛ در واقع باید قابلیت سرشماری و آمار اشتغال به صورت فعال وجود داشته باشد که این موضوع در مورد مشاغلی که در دسته خود اشتغالها دسته بندی میشوند حائز اهمیت است؛ به همین دلیل نیز وزارت تعاون با همه دستگاههای ذیربط هماهنگیهای لازم را انجام داده است تا احراز هویت به درستی انجام شود، در این رابطه معاون وزیر کار گفته است: «ما به سراغ کسانی میرویم که امکان احصاء شاغل بودنشان وجود داشته باشد. مثلاً اگر یک دست فروش در نمایشگاهی حضور داشته و اطلاعاتش توسط وزارت کشور یا شهرداری ثبت شده باشد، شغل این فرد برای ما قابل احصاء است اما صرف ادعای فرد نمیتواند قابل قبول باشد زیرا در این صورت افرادی که هیچ گونه شغلی ندارند میتوانند با معرفی کذب خود سیستم را دچار مشکل کنند.»
مهلت ثبت نام تسهیلات مشاغل
ثبت نام تسهیلات مشاغل و بنگاههای بدون بیمه از ۱۶ تیر آغاز و تا آخر تیرماه ۹۹ ادامه دارد.
تعداد تسهیلات مشاغل بدون بیمه
پیش بینی میشود حدود ۲ میلیون ۸۰۰ هزار نفر از افرادی که کار میکردند، اما کد کارگاهی و یا شماره بیمه نداشتند متقاضی دریافت این تسهیلات باشند.
بانکهای تسهیلات مشاغل بدون بیمه
۲۰ بانک عامل برای دریافت تسهیلات مشاغل بدون بیمه کرونا معرفی شده است و افراد بر اساس حساب خود بانک را هنگام ثبت نام انتخاب میکنند.
نحوه ثبت نام در سامانه مشاغل آسیب دیده از کرونا
۱- در قسمت جستجوگر برنامه گوگل کروم آدرس سایت سامانه کارا را وارد و جست جو کنید.
۲- پس از ورود به سایت سامانه کارا بر روی گزینه تسهیلات کرونا کلیک کرده تا وارد صفحه ثبت نام سامانه مذکور شوید.
۳- ثبت نام متقاضی فاقد بیمه را انتخاب کنید.
۴- قبل از ثبت نام در سامانه است قوانین و مقررات مربوط را به دقت مطالعه کنید و سپس گزینه موافقم را انتخاب کنید.
۵- با وارد کردن دقیق اطلاعات از جمله تاریخ تولد، کد ملی، شماره موبایل و رمز عبور دلخواه در سامانه ثبت نام کنید.
۶- اطلاعات پایه و تکمیلی را وارد کنید.
۷- اطلاعات کارگاه را به درستی وارد کنید.
۸- بانک پیشنهادی را انتخاب کنید.
۹- پس از پایان مراحل ثبت نام کد پیگیری را نزد خود نگه دارید.
۱۰- جهت مشاهده وضعیت درخواست تسهیلات و گردش پرونده گزینه ورود متقاضی را انتخاب کنید.
دریافت وام کرونای مشاغل بدون بیمه
پس از شناسایی صاحبان مشاغل و راستی آزمایی اطلاعات، مجدد اطلاعات به دستگاهها ارجاع داده میشود تا پس از تأیید نهایی به بانک داده شود و پیامک مشمول شدن به افراد ارسال میشود تا فرایند ثبت نام خود را دنبال کنند و تسهیلات را از بانک انتخابی زمان ثبت نام دریافت کنند.
منبع مطلب : www.imna.ir
مدیر محترم سایت www.imna.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.مهلت ثبت نام وام کرونا فقط تا امروز - ایسنا
به گزارش ایسنا، پرداخت تسهیلات حمایتی به فعالان اقتصادی و شاغلان کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا در ۱۴ رسته منتخب و شناسایی شده توسط وزارت کار از ۱۳ خرداد ماه آغاز شد؛ بر این اساس ۱۴ رسته شغلی منتخب که بیشترین آسیب از شیوع ویروس کرونا را متحمل شده و دارای لیست بیمه در قالب کارفرمایی یا خویش فرمایی بودند، در سامانه کارا ثبت نام و از تسهیلات مذکور بهره مند شدند.
در همین راستا، حدود ۸۵۰ زیررسته شغلی آسیب دیده از شیوع کرونا با هماهنگی دستگاه های اجرایی شناسایی و اعلام شد که از مجموع سه میلیون بنگاه آسیب دیده ۱.۳ میلیون واحد بیمه شده و دارای کد کارگاهی و ۱.۷ میلیون واحد، فاقد بیمه و کد کارگاهی هستند.
فارغ از رسته های شغلی، وزارت کار یک میلیون واحد اقتصادی آسیب دیده از کرونا را هم شناسایی و با ارسال پیامک، آنها را مشمول دریافت تسهیلات حمایتی کرونا اعلام کرد.
پرداخت تسهیلات کرونا به دو گروه از بنگاه ها صورت گرفت؛ اول کارگاههایی که مستقیم از کرونا لطمه دیده و به اجبار تعطیل شدهاند که به ازای هر نیروی انسانی در این کارگاهها، مبلغ ۱۶ میلیون تومان وام اختصاص یافت و در واحدهای کسبوکاری که فعال بوده، تعطیل نشده و غیر مستقیم از کرونا آسیب دیدهاند، مبلغ ۱۲ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شد.
نرخ سود تسهیلات ۱۲ درصد و دوره بازپرداخت تسهیلات پس از یک دوره تنفس از مهرماه سال جاری و به مدت دو سال است؛ وثایقی که برای دریافت تسهیلات توسط بانک ها دریافت می شود نیز متفاوت و با ارائه سفته و معرفی ضامن خواهد بود.
مهلت پرداخت تسهیلات حمایتی کرونا به صاحبان کسب و کارهای بیمه شده و فاقد بیمه و معرفی آنها به بانک پیش از این تا پایان تیرماه اعلام شده بود اما وزارت کار به دلیل تاخیراتی که در فرآیند اجرای پرداخت وام، وجود برخی مشکلات در روند ارسال پیامک و کندی ثبت نام متقاضیان به وجود آمد، درخواست تمدید مهلت ثبتنام و پرداخت وام را به کارگروه اقتصادی کرونا ارائه کرد که مورد موافقت کارگروه قرار گرفت.
این زمان ابتدا تا پنجم مرداد ماه تمدید شد و پس از آن کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع کرونا در بیست و چهارمین جلسه خود، مهلت ثبت نام وام کرونا را برای صاحبان مشاغل بیمه شده تا ۱۵ شهریور و صاحبان مشاغل فاقد بیمه تا پایان شهریور تمدید کرد تا با مراجعه به سامانه کارا به نشانی https://kara.mcls.gov.ir نسبت به ثبت نام خود در سامانه اقدام کنند.
این کارگروه همچنین شرط "نداشتن چک برگشتی" را از شروط دریافت همه تسهیلات کرونایی حذف کرد تا پرداخت تسهیلات کرونا به متقاضیان و کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا با سرعت بیشتری دنبال شود.
مطابق آخرین آمارها، بیش از ۴۹۰ هزار متقاضی در سامانه کارا ثبت نام کردند که بیشترین تسهیلات پرداخت شده در میان رستههای کسبوکارهای آسیبدیده از کرونا متعلق به رانندگان، معلمان دبستان، بخش حمل و نقل عمومی و آرایشگاه ها بوده است.
برابر اعلام بانک مرکزی، شبکه بانکی طی یک ماه و نیم اخیر ۴۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات کرونایی به واحدهای کسب و کار پرداخت کرده است.
به گزارش ایسنا، امروز آخرین مهلت یاد َشده برای ثبت نام دریافت تسهیلات حمایتی کرونا است و متقاضیان تا پایان وقت امروز فرصت دارند برای دریافت وام به سامانه کارا مراجعه کنند.تا این لحظه خبری مبنی بر تمدید زمان ثبت نام منتشر نشده و در صورت احتمال تمدید مهلت، کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از کرونا در این زمینه تصمیم گیرنده خواهد بود.
انتهای پیام
منبع مطلب : www.isna.ir
مدیر محترم سایت www.isna.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.جواب کاربران در نظرات پایین سایت
مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.