آپتامیل پپتی جونیور

آپتامیل پپتی جونیور



آپتامیل پپتی جونیور را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

شیر خشک آپتامیل پپتی جونیور نوتریشیا ۴۰۰ گرم

شیر خشک آپتامیل پپتی جونیور نوتریشیا ۴۰۰ گرم

نقد و بررسی شیر خشک آپتامیل پپتی جونیور نوتریشیا

حدود ۵-۳% از شیرخواران مبتلا به آلرژی شیر گاو هستند و بهترین تغذیه برای این شیرخواران شیر مادر است. در صورتی‎که کودک از شیر مادر محروم باشد، ناگزیر می توان از غذاهای کمکی با فرمولاسیون رژیمی مخصوص که پروتئین های آن کاملا هیدرولیز شده اند، استفاده کرد. شیر خشک آپتامیل پپتی جونیور نوتریشیا یک فرمول رژیمی خاص برای کنترل آلرژی به پروتئین شیر گاو در شیرخواران است. پروتئین در آپتامیل پپتی به اجزا کوچک‎تر شکسته شده است تا به راحتی برای شیرخوار مبتلا به آلرژی شیر گاو، قابل تحمل و هضم باشد.

پروتئین پودر شیر خشک آپتامیل پپتی نوتریشیا بطور گسترده و کاملا هیدرولیز شده و تنها از نوع وی (پروتئین آب پنیر) است، بنابراین طعم آن بهتر از فرمولای حاوی ایمیونوفورتیس است که مخلوط منحصر به فردی از گالاکتوز و فروکتوال گیلوساکاریدها (GOS/FOS) است. آپتامیل پپتی بعد از عبور از دستگاه گوارش در روده بزرگ باعث بهبود رشد باکتری های مفید می‌شود و به تقویت سیستم ایمنی شیرخوار کمک می نمایند. از زمان آغاز غذاهای کمکی و بعد از آن نیز می توان از آپتامیل پپتی برای تهیه غذای کمکی و یا جایگزین شیر گاو استفاده کرد. این محصول حاوی ۸۵ درصد پپتید با زنجیر کوتاه و ۱۵ درصد آمینو اسید آزاد است.

از علائم ناشی از حساسیت نوزاد به پروتئین شیر گاو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: بی قراری، خواب نامنظم، دل درد شدید، استفراغ مکرر، اسهالی که کنترل نمی‌شود و اگزمای پوستی از علائم این مشکل هستند. همین طور رنگ پریدگی و کمبود آهنی که به درمان جواب نمی‌دهد، خس خس سینه، وزن نگرفتن نوزاد و همچنین مشاهده رگه‌های خون در مدفوع از دیگر علائم حساسیت به پروتئین گاوی است.

ویژگی های شیر خشک آپتامیل پپتی جونیور نوتریشیا

ترکیبات آپتامیل پپتی جونیور نوتریشیا

کنسانتره پروتئین وی هیدرولیز شده (از شیر)، مالتو دکسترین، روغن های گیاهی، گالاکتو اولیگوساکارید (از شیر)، امولسیفایر: سیتریک اسید استر از مونو و وی گلیسریدها، فروکتو- الیگوساکارید، تری کلسیم فسفات، پتاسیم کلراید، روغن ماهی، منیزیم کلراید، تری سدیم سیترات، کلسیم کربنات،کولین کلراید، ال آسکوربیک اسید، تائورین، سدیم ال آسکوربات، فروس سولفات، اینوزیتول، زینک سولفات، یوریدین ۵، مونوفسفات سدیم نمک، سیتیدین ۵، مونوفسفات، رتینیل پالمیتات، دی ال-آلفا توکوفریل استات، آدنوزین ۵- مونوفسفات، اینوسین ۵، مونوفسفات سدیم نمک، ال کارنیتین، نیکوتین آمید، کلسیم دی پانتوتنات، گوانوزین ۵، مونو فسفات سدیم نمک، دی بیوتین، سولفات مس، تتروایل مونوگلوتامیک اسید، ریبوفلاوین، کوله کلسیفرول، پیریدوکسین هیدروکلراید، منگنز سولفات، پتاسیم یودید، فیتو منادیون، سدیم سلنیت

چطور مصرف کنیم

شرایط نگهداری

پودر را تا ۴ هفته پس از بازشدن درب قوطی استفاده کنید.

پودر را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

قوطی شیر را در یخچال نگهداری نکنید.

جدول ترکیبات آپتامیل پپتی جونیور نوتریشیا

شیر خشک آپتامیل پپتی جونیور | NUTRICIA Aptamil Pepti Junior Milk

شیر خشک آپتامیل پپتی جونیور | NUTRICIA Aptamil Pepti Junior Milk

– شیر خشک آپتامیل پپتی جونیور را در مایکروویو گرم نکنید زیرا ممکن است باعث ایجاد نقاط داغ شده و منجر به سوختگی گردد.

– در قوطی را بعد از هربار مصرف محکم ببندید. فقط از پیمانه داخل قوطی استفاده کنید.

– پیش از پایان تاریخ مصرف که در ته قوطی آورده شده است، استفاده شود.

– در جای خشک و خنک و دور از دسترس اطفال نگهداری شود.

– بعد از تغذیه شیرخوار همیشه شیر باقی مانده را دور بریزید.

– شیر را ظرف ۱ ساعت پس از تهیه مصرف کنید.

شیرخشک آپتامیل پپتی جونیور نوتریشیا 400 گرم

شیرخشک آپتامیل پپتی جونیور نوتریشیا 400 گرم

شیرخشک آپتامیل پپتی جونیور نوتریشیا 400 گرم

شیرخشک مخصوص شیرخواران از بدو تولد به بعد

مخصوص شیرخواران آلرژیک به شیر گاو، عدم تحمل غذایی و سوء جذب

1- دستها را بشویید و همه ظروف را استریل کنید.

2- آب آشامیدنی سالم را بجوشانید. آن را به مدت 30 دقیقه نگه دارید تا دمای آن تقریباً به 40 درجه سانتیگراد برسد.

3- مقدار آب مورد نیاز را در بطری استریل اندازه گیری کنید (به راهنمای تغذیه مراجعه کنید). از آبی که مکرراً جوشیده است استفاده نکنید.

4- همیشه از پیمانه ارائه شده استفاده کنید. برای دقت بیشتر از پشت یک چاقوی تمیز برای صاف کردن سر پیمانه استفاده کنید. پودر اضافی را به درون پیمانه فشار ندهید.

5- مقدار صحیح از پودر را به آب اضافه کنید. کم یا زیاد کردن تعداد پیمانه می تواند برای کودک مضر باشد.

6- درپوش شیشه را بگذارید و به آرامی آن را (به مدت 10 ثانیه) تکان دهید تا حل شود. سپس درپوش شیشه را با سر پستانک جایگزین کنید.

7- قبل از تغذیه درجه حرارت شیر را با مچ دست کنترل کنید (37 درجه سانتیگراد).

در جای خشک و خنک نگهداری نمایید.در یخچال قرار ندهید.

شیر را در مایکروفر گرم نکنید، ممکن است بعضی نقاط زیادی داغ شوند و ایجاد سوختگی نمایند.

پودر را تا 4 هفته پس از باز شدن درب قوطی استفاده کنید.

شیر را ظرف یک ساعت پس از تهیه مصرف نمایید.Aptamil Pepti Junior Milk Powder 400 gr

جواب کاربران در نظرات پایین سایت

مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب