ترفندهای سالاد ماکارونی

ترفندهای سالاد ماکارونی



ترفندهای سالاد ماکارونی را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

ترفندهای سالاد ماکارونی + ۱۴ مدل تزیین سالادماکارونی

ترفندهای سالاد ماکارونی + ۱۴ مدل تزیین سالادماکارونی

سالاد ماکارونی مثل سالاد الویه یه خوراکی مجلسیه که باید بمونه و جای بی افته! باهم نکات و ترفندهای سالاد ماکارونی رو ببینیم.


خوشمزه ترین و خفن ترین سالادی که هم تو مهمونی و هم مغازه و هم به صورت عصرانه میشه با کمترین قیمت تهیه اش کرد ، همین سالاد ماکارونی هستش.

از ژامبون مرغ یا کرات(گوشت و قارچ) استفاده کنید. اگر اهلش هستید ژامبون دودی هم پیشنهاد خوبی هستش.

از ماکارونی پیچی یا همون پیکولی(تصویر پایین عکسشو گذاشتیم) استفاده کنید.

اندازه پخت ماکارونی تون باید بیشتر از حد معمول بپزه تا زمانی که تو یخچال میره بتونه طعم مواد راحت تر به خوردش بره.

دقت کنید که برای پخت ماکارونی مقدار روغن و نمک و زردچوبه بیشتری باید استفاده کنید.

قبل آبکش کردن، ماکارونی رو کامل بشورید با آب خنک و بزارید بخارش بره و بعد استفاده کنید. (شستشو باعث کیفیت بهتر و از بین رفتن طعم خامی و رنگ زردچوبه میشه)

برای سالاد ماکارونی از ذرت شیرین استفاده کنید که طعمش بشینه توی موادتون.

میتونید یه کنسرو مخلوط سبزیجات بخرید و تو موادتون خالی کنید.مخلوط سبزیجات رو سوپر پروتئینی‌ها و سوپرمارکت‌ها دارند. ترکیبش از ذرت و نخودفرنگی و هویچ هستش.

بهتره که ژامبون هاتون رو به صورتی که در تصویر پایین می‌بینید خُرد کنید.

اگر بخواهید میتونید ژامبون رو حذف کنید و به جاش مرغ پخته شده اضافی کنید.

نوع خرد کردن فلفل دلمه خیلی مهمه ، باید به انداره نیم بند (کوچیک) ریز بشه و اگر درشت باشه طعم فلفل دلمه به غذا قالب میشه.

خیارشور هم مثل فلفل دلمه باید خُرد کنید. رنده کردنش اصلا خوب نمیشه پس بهتره این کار رو نکنید چون آب خیارشور در سالاد طعم خوبی نمیگیره.

هویج رو به صورت رشته ای بزرگ و دراز رنده کنید.

اگر به جای روغن مایع از روغن زیتون استفاده کنید باعث میشه تا سس مایونز کمتری استفاده کنید و هم طعم بهتری به ماکارونی تون میده.

سس سفید سالادتون رو بصورت خام به غذا اضافی نکنید. قبل میکس به سس‌تون مقداری لیمو تازه و فلفل سیاه اضافی کنید تا سس بهتری برای سالاد داشته باشید.

نکته مهم اینه که برای مخلوط کردن و هم زدن مواد با ماکارونی باید کم کم اینکار رو انجام بدید.

اگر بخواید همه رو باهم مخلوط کنید سالادتون با مواد له شده اماده میشه.

برگرفته از ویدیو جواد جوادی

تزیین سالاد ماکارونی

طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی و خوشمزه و 5 ترفند خوشمزه تر شدن آن

طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی و خوشمزه و 5 ترفند خوشمزه تر شدن آن

نمکستان: طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی و خوشمزه و ۵ ترفند خوشمزه تر شدن آن را از نمکستان بیاموزید. برای این پست آموزش طرز تهیه سالاد ماکارونی را آماده کرده ایم ، برای مشاهده دستور آشپزی این پست را دنبال کنید.

مواد لازم سالاد ماکارونی

طرز تهیه سالاد ماکارونی

با آموزش طرز تهیه سالاد ماکارونی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه سالاد ماکارونی ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و به شکل مربعی درشت خرد کنید و بعد با مقداری کره ، نمک و آب بپزید طوری که خیلی له نشوند ولی آب ظرف کاملا به خورد آنها برود.

هویج را پوست کنده و نگینی ریز خرد کنید و با مقداری آب و شکر بپزید به طوری که مثل سیب زمینی پخته شود. نخودفرنگی را هم با مقداری آب و نمک و کره بپزید. تخم مرغ ها را نیز آبپز کرده و سفیده آنها را نگینی خرد کنید.

ماکارونی را با مقداری آب و نمک به مرحله آبکشی برسانید اما اجازه دهید از حد معمول کمی نرم تر شوند و بعد آنها را آبکشی کرده و با آب سرد بشویید. ژامبون و خیارشور را به صورت نگینی خرد کنید.ظرفی مناسب انتخاب کرده و داخل آن مقداری سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل بریزید و با هم مخلوط کنید.

سیب زمینی، نخودفرنگی، ژامبون، هویج، سفیده تخم مرغ و خیارشور را داخل ظرف ریخته و با سس مخلوط کنید. حال ماکارونی را به مواد افزوده و دورانی هم بزنید تا مواد له نشوند.در انتها زرده تخم مرغ را روی سالاد ماکارونی رنده زده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

••• سالاد ماکارونی با تن ماهی •••

مواد لازم سالاد ماکارونی با تن ماهی

طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی

یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار دهید و ۱ قاشق نمک در آن بریزید تا بجوشد. پاستا را ۸ تا ۱۰ دقیقه در آن بجوشانید و سپس آبکشی کنید. پاستا را در ظرفی بزرگ بریزید.

تن ماهی با قوطی کنسرو (به صورت در بسته ) را ۲۰ دقیقه درون ظرف آب جوش قرار دهید تا پخته شود. گوجه فرنگی ها رو بشورید و به صورت نگینی خرد می کنیم. بعد از این که هسته زیتون ها رو در آوردید آن هارا حلقه حلقه خرد کنید.

گوجه و زیتون را به پاستا اضافه می کنیم. هنگامی که تن ماهی را از ظرف آبجوش در آوردیم داخل ظرفی می ریزیم و روغن آن را جدا میکنیم. تن ماهی و پنیر های خرد شده را به همراه ریحون های ریز شده به پاستا اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم.

نمک و فلفل و کمی آبلیمو و روغن زیتون را در این مرحله اضافه می کنیم. سالاد ماکارونی شما حاضر است و می توانید نوش جان کنید.

••• سالاد ماکارونی با کالباس •••

مواد لازم سالاد ماکارونی با کالباس

طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس

برای تهیه سالاد ماکارونی یا سالاد پاستا ابتدا پاستاها را با کمی نمک و روغن در آب جوش بپزید اما توجه کنید که مدت‌ زمان جوشیدن پاستا در آب برای تهیه سالاد ماکارونی باید بیشتر از زمانی باشد که قصد تهیه ماکارونی را دارید و پاستاها باید نرم‌تر از همیشه آبکش شوند. ماکارونی پخته‌ شده را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. کالباس یا سینه مرغ پخته‌شده را به شکل نگینی خرد کنید.خیارشورها را نیز نگینی خرد کنید.

در صورتی‌که دوست دارید از سیب‌ زمینی در تهیه سالاد ماکارونی استفاده کنید، باید سیب‌زمینی را نیز مانند ماکارونی بپزید و وقتی کمی خنک شد، آن را به شکل نگینی خرد کنید. مواظب باشید که سیب‌زمینی خیلی پخته نشود زیرا در این صورت موقع مخلوط‌ کردن مواد سالاد ماکارونی، سیب‌زمینی‌ها له می‌شوند.

در انتها سیب‌زمینی، خیارشور، کالباس، ذرت و نخودفرنگی و ماکارونی آبکش‌ شده را باهم در ظرفی ریخته و مخلوط کنید و به سراغ آماده‌کردن سس سالاد ماکارونی بروید.

می‌توانید سس فرانسوی یا سس مایونز را به تنهایی به سالاد ماکارونی اضافه کنید اما از آنجا که غلظت سس مایونز زیاد است می‌توانید آن را با مقداری ماست و آبلیمو رقیق‌تر کنید که در این صورت مقدار سس مایونز کم‌تر شده و سالاد سالم‌تر و کم‌کالری‌تری خواهید داشت.

سس را با مواد قبلی ترکیب کنید و سالاد ماکارونی را تا زمان سرو داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد هم بروند. سالاد ماکارونی را داخل ظرف موردنظر بکشید و آن را با سس، گوجه‌فرنگی، خیارشور، زیتون و … تزیین کنید.

••• سالاد ماکارونی با مرغ •••

مواد لازم سالاد ماکارونی با مرغ

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ

یک عدد سیب زمینی نسبتاً درشت حدود ۳۰۰ گرم برای درست کردنک لیوان سیب زمینی خرد کرده، چهار عدد مغز ران مرغ یا دو عدد ران مرغ کامل یا کلاً نیم کیلوگرم مرغ برای تهیه دو لیوان مرغ خرد کرده نیم کیلو مرغ، یک عدد پیاز، یکی دو لیوان آب و کمی نمک و فلفل را در یک قابلمه ریخته تا مرغ نیم پز شود.

سپس یک عدد سیب زمینی نسبتاً درشت را پوست کنده، از وسط نصف کرده، اضافه می‌کنیم تا مرغ و سیب زمینی پخته، آب آن نیز تبخیر شود. بعد از کمی سرد شدن، آن‌ها را خرد می‌کنیم تا دو لیوان مرغ خرد کرده و یک لیوان سیب زمینی خرد کرده به دست آید

آب و دو قاشق نمک را در یک قابلمه ریخته تا به جوش آید. دو لیوان ماکارونی فرم دار را در آن ریخته تا حدود ده دقیقه بجوشد و پخته شود سپس آن را آبکش می‌کنیم.

یک لیوان سس و یک لیوان ماست را در یک ظرف بزرگ ریخته، هم می‌زنیم. دو عدد تخم مرغ را پخته با دنده درشت رنده می‌کنیم سپس آن را همراه یک لیوان خیارشور خرد شده و دو قاشق جعفری خرد کرده به سس اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

ماکارونی آبکش شده، مرغ و سیب زمینی خرد شده را نیز اضافه کرده، مخلوط می‌کنیم تا سالاد ماکارونی آماده شود سالاد را دو الی سه ساعت در یخچال می‌گذاریم تا آماده پذیرایی شود.

جواب کاربران در نظرات پایین سایت

مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب