طرز تهیه مربای انجیر سیاه خانگی



طرز تهیه مربای انجیر سیاه خانگی را از سایت پست روزانه دریافت کنید.

“مربای انجیر سیاه” | طرز تهیه مربای انجیرسیاه خانگی لذیذ

“مربای انجیر سیاه” | طرز تهیه مربای انجیرسیاه خانگی لذیذ

مواد لازم جهت تهیه مربای انجیر سیاه :

از انجیر سیاه به عنوان درمان کاربردی برای آرتروز نام برده می شود که ما نیز در بخش آشپزی نمناک سعی کرده ایم با این میوه لذیذ اقدام به پخت مربا کنیم که با همراهی ما در ادامه این دستور تهیه را می توانید مشاهده نمایید :

 مربای انجیر سیاه

 پخت مربای انجیر سیاه خانگی

طرز تهیه مربای انجیر سیاه :

ابتدا باید انجیرها را تمیز بشویید و بعد از خشک شدن با خلال دندان 2 سوراخ روی آن ایجاد کنید ، طوری که خلال از دو طرف انجیر بیرون بزند.

تا با همین سوراخ های کوچک شکرها کاملا جذب انجیرها شوند.

اگر بخواهید مربای انجیرتان مجلسی تر شود و زیر دندان حالت سفتی آن را حس کنید باید انجیرها را به همراه شکر و 2 پیمانه آب داخل ظرفی بریزید و به مدت یک روز داخل یخچال قرار دهید.

ولی اگر بخواهید مربای انجیرتان نرم و زود درست شود ، باید ابتدا انجیر ها را داخل قابلمه ای بریزید و بعد شکر را روی آن پخش کنید.

قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید و 2 پیمانه آب را به همراه دانه های هل به آن اضافه کنید و بگذارید تا مربا به جوش بیاید.

بعد از جوش آمدن ، باید حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا مربا به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بپزد.

برای اطمینان از قوام مربا، مقداری از شیره مربا را در بین دو انگشت خود قرار دهید و بعد به آرامی انگشتانتان را از هم باز کنید تا شیره به صورت یک نخ دراز کشیده شود و پاره نشود.

در این صورت غلظت شهد مربای شما کافیست.برای اینکه مربا کپک نزند یک لیمو را از وسط برش دهید و تخم های آن را در بیاورید و از اول پخت مربا داخل قابلمه قرار دهید و یا دراخر پخت مربا از مقداری جوهر لیمو استفاده کنید.

مربای انجیر سیاه

 مربای انجیر سیاه

منبع مطلب : namnak.com

مدیر محترم سایت namnak.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

طرز تهیه مربای انجیر

ایرنا زندگی

ایرنا زندگی

تا فصل انجیر تمام نشده باید دست به کار شوید و هم میوه‌اش را حداقل یک بار در روز بخورید هم مربا و مارمالادش را درست کنید تا حداقل تا چند ماه دیگر بتوانید از آن استفاده کنید. میوه‌ای پر از خواص که نباید از آن غافل شد. انجیر سیاه هم مثل انجیر زرد خواص بسیاری دارد که می‌توان از میوه و فرآورده‌های آن بیشترین استفاده را برد. علاوه بر این انجیر سیاه به دلیل پوست ضخیم‌تری که دارد به حرارت مقاوم‌تر است و مربای آن قطعا می‌تواند تجربه لذیذ و شیرینی باشد.

مواد لازم:

انجیر سیاه ریز: ۱ کیلوگرم

شکر: ۷۵۰ گرم

هل: ۴ تا ۵ عدد

آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری

وانیل: ۱ قاشق چایخوری


طرز تهیه و دستور پخت:

۱. انجیرها را پس از شست‌وشو و خشک‌شدن در یک قابلمه بچینید و لایه لایه روی آن شکر بپاشید.

۲. قابلمه را در یخچال بگذارید تا آب بیندازد.

۳. سپس به همراه هل روی شعله متوسط بگذارید تا بپزد.

۴. مایع باید کاملا غلیظ و ظاهر انجیرها شیشه‌ای و براق شود.

۵. چند دقیقه مانده به پایان پخت آبلیمو را اضافه کنید و بعد از ۳ دقیقه شعله گاز را خاموش کنید.

۶. اجازه دهید مربا کاملا سرد شود سپس آن را در شیشه‌های کاملا خشک و بدون بو بریزید.

منبع مطلب : life.irna.ir

مدیر محترم سایت life.irna.ir لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

جواب کاربران در نظرات پایین سایت

مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

نظر خود را بنویسید

آخرین مطالب